Sven Mislintat

Alles over Ajax in z'n algemeenheid.

Moderator: mods

Mano
Berichten: 15195
Lid geworden op: wo jul 21, 2004 2:29 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Sven Mislintat

Bericht door Mano » wo aug 30, 2023 11:07 am

zo'n Misehouy klaagt nu al op instagram. ga is werken!
Hato (17) had 3 man voor zich en komt als winnaar uit de strijd.

ik zeg het al jaren, echt talent wint gewoon de strijd van elke aankoop en zo niet, ben je dus (nog) niet het gewenst niveau
En die aankoop verkoop je wel weer.
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!

Ajax Rules
Berichten: 31553
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Ajax Rules » wo aug 30, 2023 11:09 am

Frank schreef:
wo aug 30, 2023 11:03 am
Ik lees lang niet Ajax gerelateerde topics door, dus misschien is het al ter sprake gekomen, maar wat is het record van Ajax met betrekking tot het aantal aankopen in een seizoen? Dus niet qua geld maar aantal spelers?

Is dat dit seizoen?
Tien stuks in de zomer van 1997.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Frank
Berichten: 7056
Lid geworden op: zo sep 21, 2003 1:14 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Frank » wo aug 30, 2023 11:18 am

Dan is dan met die Georgiër dus nu een evenaring geloof ik?
Hoe kun je mensen doden, als in Gods gebod staat: 'Gij zult niet doden'? Lev Tolstoj

Ajax Rules
Berichten: 31553
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Ajax Rules » wo aug 30, 2023 11:19 am

Frank schreef:
wo aug 30, 2023 11:18 am
Dan is dan met die Georgiër dus nu een evenaring geloof ik?
Ja, dat is ook nummer 10. Maar wellicht dus nog een rechtsbuiten en/of Mannsverk.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Lionel
Berichten: 47510
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Lionel » wo aug 30, 2023 1:10 pm

Maar er is ook veel verkocht. Daarbij kan het ook nog dat in de winter en/of volgend jaar zomer spelers verkocht gaan worden maar dat Mislintat daar nu al op anticipeert.

Dan denk ik aan:

- Berghuis
- Klaassen
- Wijndal
- ASE
- Rensch
- Taylor
- Brobbey

Dit zijn toch wel spelers die op moeten passen voor hun plek. Als ze dit jaar geen basisplaats veroveren moeten ze wieberen.
IK GELOOF!!!!!!

Mano
Berichten: 15195
Lid geworden op: wo jul 21, 2004 2:29 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Sven Mislintat

Bericht door Mano » wo aug 30, 2023 1:21 pm

Als jonkie moet je gewoon geduld leren hebben. Hard werken, zorgen dat je wekelijks uitblinkt. Dat is op dit moment helemaal nog niet het geval bij deze 2.

Wat Yopi zegt, Ajax 1 is geen speeltuin. Je moet een serieus goed niveau halen en vasthouden.
Dat het algemene niveau afgelopen jaar was gedaald, geeft ze geen recht om in te stappen.
Niveau omhoog (door aankopen) en als je dan kan aansluiten (Hato) dan ben je goed genoeg.
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!

Yopii
Berichten: 18846
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Yopii » do aug 31, 2023 10:04 am

Even terug naar de DD:
'Mislintat vroeg Van Gaal-keeperstrainer om miljoenenaankoop van Ajax te bekijken'


Voordat Sven Mislintat Diant Ramaj naar Ajax haalde, heeft hij onder meer Frans Hoek gevraagd om beelden van de doelman te bekijken en analyseren. Dat schrijft het Algemeen Dagblad in een analyse over de werkwijze van de Ajax-directeur.

Mislintat gaat bij Ajax op zijn eigen wijze te werk: hij maakt gebruik van zijn eigen datasysteem, bekijkt veel videobeelden en belt geregeld met mensen in zijn netwerk over spelers. Dat deed hij ook bij Ramaj. Volgens het AD vroeg de directeur feedback van vier keeperstrainers over Ramaj, onder wie Anton Scheutjens van Ajax en Frans Hoek, de vaste keeperstrainer van Louis van Gaal.

'Ook Hoek zag in Ramaj een keeper die met zijn meevoetballende kwaliteiten in Amsterdam past', schrijft het AD. Mislintat besloot daardoor zo'n vijf miljoen euro op tafel te leggen voor zijn landgenoot. Bij het scouten van spelers maakt de directeur overigens wel onderscheid tussen overduidelijke en verborgen kwaliteit. De eerste groep acht Mislintat dan direct rijp voor de basis, de laatstgenoemde groep wordt gehaald met het oog op de lange termijn.

Lionel
Berichten: 47510
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Lionel » do aug 31, 2023 10:09 am

Hij is dus niet compleet gek, wat we al dachten.
IK GELOOF!!!!!!

Yopii
Berichten: 18846
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Yopii » do aug 31, 2023 11:25 am

De Methode Mislintat: dit is waarom Ajax ineens spelers haalt die op het tweede niveau actief waren

De eerste transferzomer van Sven Mislintat (50) als directeur van Ajax zit er bijna op. Daarin introduceerde de Duitser nieuwe foefjes, shopte hij voor Nederlands grootste club op tweede niveaus en riep hij onder meer de hulp in van keeperstrainer Frans Hoek. Dit is de Methode Mislintat.


Johan Inan

Van de tien spelers die Sven Mislintat naar Ajax haalde, presenteerde de kandidaat-directeur er al een aantal aan de clubleiding toen hij eind februari voor het eerst op gesprek ging. De in de buurt van Dortmund geboren Duitser had de selectie van Ajax al uitgebreid geanalyseerd en kon ook een inschatting maken van spelers met een vertrekwens. Zo liet hij de namen Sutalo, Tahirovic en Mikautadze vallen toen hij bevestigd kreeg dat met Timber, Álvarez en Kudus afspraken waren gemaakt over een nieuwe toenadering uit de topcompetities.
Wat het na zijn aanstelling alleen lastig maakte, was dat Mislintat niet meteen het geld had om die beoogde vervangers te halen. De 8 miljoen euro voor Tahirovic ging nog wel, maar aan andere doelwitten hing een hoger prijskaartje. Daarvoor moesten eerst spelers verkocht worden, kreeg hij mee. Maar in de laatste maanden van het seizoen zag hij dat zijn voorgangers hem met nog veel meer uitdagingen opzadelden.

Nog los van de trainerspost, die werd bezet door de door hem te licht bevonden clubman John Heitinga, had Ajax ook lang niet overal voorzien in het klaarstomen van duurzame back-ups. Ondanks de volledig uitgegeven netto transferinkomsten van zo’n 130 miljoen euro. Dat zag Mislintat terug op het trainingsveld, waar – ondanks hoge salarissen – op meerdere posities de arbeidsethos en concurrentiestrijd flink te wensen overlieten. En de scouting dan? Als die al niet werd gepasseerd, schoot die ook tekort. Dat hij ook daar nog flink werk aan de winkel heeft, blijkt ook wel uit het feit dat bepaalde talentspotters het vertikken met elkaar te vergaderen.

Werkwijze

Hoe ging Mislintat die puinhoop te lijf? Allereerst sprak hij intern uit dat het aanwakkeren van de honger, toewijding en intrinsieke motivatie om te vechten voor een plek bij Ajax cruciaal was om de club weer omhoog te stuwen. In de voorbije maanden bleek vervolgens dat Mislintat daarvoor heel anders denkt, werkt en vooral ook in andere vijvers vist.
Bij het opstellen van lijstjes gaat Mislintat altijd ‘systematisch’ te werk, blijkt uit een rondvraag bij Ajax en in Duitsland. Daar kwam Mislintat te boek te staan als een scout die statistieken omarmt. Hij zette immers zelf een datasysteem op. Dat gebruikt hij nog steeds, net als tal van andere machines die hem helpen spelers van top tot teen te analyseren. Daarin verschilt hij enorm van zijn voorganger Marc Overmars. Bij Ajax zat hij de voorbije maanden daarom regelmatig met de head of performance.

Naast het bepalen van de kwaliteiten en de potentie aan de hand van data, raadpleegt hij veel videobeelden om bijvoorbeeld een beeld te krijgen van de motoriek van een speler. Tijdens het trainingskamp in Duitsland stelde Mislintat er voor een transfer op te staan het doelwit ook recht in de ogen te kunnen kijken. Ook om zeker te weten of hij uit het juiste hout gesneden is en het als een eer beschouwt voor Ajax uit te komen.
Dan heeft hij nog zijn brede netwerk dat hij als voormalige scout van Borussia Dortmund en Arsenal en oud-directeur van VfB Stuttgart vergaarde en vaak op terugvalt. Zo belde hij met voormalige begeleiders van de gisteren aangesloten Mikautadze, om ook in te kunnen schatten hoe de Georgische topscorer van de Ligue 2 zich in de kleedkamer beweegt. Zelfs sociale media wil Mislintat er nog wel eens bij halen om niet voor verrassingen te komen te staan.
Mikautadze was net als aanvaller Chuba Akpom (topscorer van het Championship) en Jakov Medic (2. Bundesliga) vorig seizoen op het tweede niveau actief en door Mislintat goed genoeg bevonden voor de grootste club van Nederland. Waarom vist hij lager? En zijn dat niet meteen grote gokken, net als de van de beloften van Manchester City overgenomen Forbs? Voor Mislintat zit kwaliteit overal. Bij het scouten maakt hij wel onderscheid tussen overduidelijke en verborgen kwaliteit. De eerste groep kan vaak meteen in de basis, de tweede heeft soms nog tijd nodig om te rijpen.

En dat hij verborgen parels weet te vinden, toonde hij in Dortmund met Sancho, Aubameyang en Dembélé al aan. Het hielp de grote volksclub een faillissement af te wenden en Mislintat zelf aan de bijnaam Diamantenauge. Die spotte ook Shinji Kagawa op het tweede niveau in Japan. Hij werd twee jaar later met dikke winst doorverkocht aan Manchester United. Met Hiroki Ito, die hij bij Ajax op de korrel had, deed hij hetzelfde voor Stuttgart. Om maar aan te geven: kwaliteit is voor Mislintat niet aan de competitie gebonden. Ook niet per se aan speeltijd. Diant Ramaj (21) had bij Eintracht Frankfurt pas twee keer gekeept toen Mislintat hem voor 5 miljoen euro vast (en 4 miljoen aan onwaarschijnlijke bonussen) naar Ajax haalde als reservekeeper. Als het aan trainer Maurice Steijn lag, had Mislintat hetzelfde geld aan zijn voormalige Sparta-keeper Nick Olij (28) uitgegeven. De directeur ging voor Ramaj, omdat hij niet dezelfde leeftijd als eerste keeper Geronimo Rulli heeft en nog met flinke winst kan worden doorverkocht.
Wat Mislintat daarin sterkte, was de feedback van vier keeperstrainers die hij vroeg Ramaj te analyseren. Daar zat, naast Anton Scheutjens van Ajax en twee oude Duitse bekenden, ook Frans Hoek bij. Mislintat heeft de oud-keeperstrainer van Louis van Gaal bij Ajax, Barcelona, Bayern München en Oranje hoog zitten. Ook Hoek zag in Ramaj een keeper die met zijn meevoetballende kwaliteiten geweldig in Amsterdam past. ,,Diant heeft de potentie van Marc-André ter Stegen”, zei Mislintat onlangs in een interview met Kicker.
Vernieuwend
Ook aan de uitgaande kant drukte hij zijn stempel. Wie goed oplette, zag bij zijn allereerste transfer al een term die in Nederland ongebruikelijk is. Youri Regeer werd met een terugkoopclausule (vaak vijf keer de verkoopprijs) verkocht aan FC Twente. Daarmee dekte Mislintat zichzelf en Ajax in voor een mogelijke stormachtige ontwikkeling van de belofte. Het is iets wat in Engeland veel gebruikelijker is.
Wat hem ook in zijn tijd bij Arsenal beviel, is de aanwezigheid van de loan coach. De aanstelling van Michel Kreek vormt daarin ook een primeur in Nederland. De sociaal vaardige clubman ontfermt zich voortaan over een handvol verhuurde jonkies, waarmee Mislintat wil dat hun ontwikkeling wordt gewaarborgd. En ook het contact, want te vaak constateerde hij in het verleden dat de binding van verhuurde beloften met hun echte werkgever met de maanden verder vertroebelde.

Principes

Het toont zijn menselijke kant ook. Die kwam deze transferperiode vaker aan het licht. Zo gunde hij het drietal met een vertrekwens een droomtransfer. Clubicoon Davy Klaassen laat hij zelf bepalen of zijn toekomst in of buiten de hoofdstad ligt. In Dortmund bleek hoeveel waarde Mislintat aan menselijke principes hecht. Olivier Torres van Atlético Madrid was al een transfer toegezegd, toen trainer Thomas Tuchel ervoor ging liggen. ,,Als ik mijn woord geef aan een speler, moet hij weten dat ik er voor hem ben”, aldus Mislintat jaren geleden, nadat hij niet meer op het trainingsveld van Dortmund was verschenen en een jaar later vertrok.
Mislintat is van mening dat elke club de rol in de voedingsketen moet kennen en van daaruit ook begrip moet tonen voor spelers die zich sportief en financieel verder kunnen verbeteren. Het bod van 50 miljoen van Chelsea op Álvarez vorig jaar? Mislintat had hem waarschijnlijk laten gaan, ook omdat hij van mening is dat respect zich uiteindelijk zal terugbetalen. Is het niet in het voetbal, dan wel daarbuiten. Degenen die hem kennen beweren ook dat Mislintat uit de voetballerij stapt als hij die waarden niet overeind kan houden.
Leuk en aardig, die foefjes, vijvers en principes, maar gaat hij Ajax met al zijn aankopen uit alle windstreken weer aan een nationale machtsgreep en Europese stunts helpen of juist verder laten afglijden? Dat zal de komende maanden allemaal moeten blijken. Wat zeker is, is dat Mislintat ten koste van alles vasthoudt aan zijn visie en zich daarbij van de weerstand van de buitenwacht ook niets aantrekt. Als de hervorming niet goed uitpakt en Mislintat straks zelf sneuvelt, gaat hij in elk geval met een rechte rug ten onder.
AD

Ajax Rules
Berichten: 31553
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Ajax Rules » do aug 31, 2023 11:52 am

Zo verschrikkelijk blij met deze man, niet normaal.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Wie kent Cees de Wolf nog?
Berichten: 9090
Lid geworden op: do aug 28, 2014 11:39 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Wie kent Cees de Wolf nog? » do aug 31, 2023 12:15 pm

Ik ben neutraal. Het is zonder meer out of the box hoe het gaat, maar als het overgrote deel van zijn aankopen niet rendeert, zou ik niet weten waarom ik dan niet normaal blij met hem zou moeten zijn.

Yopii
Berichten: 18846
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Yopii » do aug 31, 2023 12:16 pm

Hij had Mikautadze dus al lang op de korrel. Interessant.

Zijn werkwijze is nieuw voor Nederland, en het Nederlandse voetbal is een bolwerk van conservatisme. Over het algemeen maken oudere TD's de dienst uit met hun beproefde methoden: scouten bij toernooien, spelers halen van hun vorige club (Brands!), kiezen uit aangeboden spelers, enz.

Het grootste probleem is dat de club Ajax nog conservatiever is dan de rest. Iets nieuws proberen leidt er direct toe dat 'echte clubmensen' beginnen te piepen. Vroeger was alles beter, tenslotte. Wim Jonk kan erover meepraten.

Mislintat wacht een hels karwei, hij moet doen wat Overmars heeft laten liggen: scouting en jeugdopleiding professionaliseren.

wimpey
Berichten: 51983
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door wimpey » do aug 31, 2023 12:17 pm

Ajax Rules schreef:
do aug 31, 2023 11:52 am
Zo verschrikkelijk blij met deze man, niet normaal.
Je loopt voor de muziek uit. Maar hij heeft i.i.g. een visie waar over nagedacht is, principes en hij is allesbehalve aartslui. Dat heeft hij duidelijk voor op veredelde hobbyisten als Sar, Overmars en Schreuder.

Met dank aan vd Sar had Ajax 2 onbekwame trainers in één seizoen. Wanneer hij na Schreuder-ball een bekwame trainer had aangesteld, was de erfenis voor Mislintat makkelijker geweest.

Yopii
Berichten: 18846
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Yopii » do aug 31, 2023 12:25 pm

We moeten het inderdaad afwachten. Ik moet zeggen dat ik Sutalo en Mikautadze veelbelovende aankopen vind.

Verder opvallend dat hij de Eredivisie links laat liggen. De prijs/kwaliteitverhouding is zoek, dat zal het zijn. Nederlandse clubs zullen het waarschijnlijk vervelend vinden dat de DD weigert hen te subsidiëren.

Lionel
Berichten: 47510
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Lionel » do aug 31, 2023 12:26 pm

Ajax Rules schreef:
do aug 31, 2023 11:52 am
Zo verschrikkelijk blij met deze man, niet normaal.
Ik ook. Heel tevreden mee.

En ja, er moet nog van alles bewezen worden.
IK GELOOF!!!!!!

Lionel
Berichten: 47510
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Lionel » do aug 31, 2023 12:27 pm

Wie kent Cees de Wolf nog? schreef:
do aug 31, 2023 12:15 pm
Ik ben neutraal. Het is zonder meer out of the box hoe het gaat, maar als het overgrote deel van zijn aankopen niet rendeert, zou ik niet weten waarom ik dan niet normaal blij met hem zou moeten zijn.
AR kan toch alleen maar oordelen op dit moment? Net als jij en ik. Alsof AR blij is als straks blijkt dat ze alle 11 niet kunnen voetballen :excited.gif:
IK GELOOF!!!!!!

Alexander
Berichten: 8574
Lid geworden op: wo sep 24, 2003 5:19 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Alexander » do aug 31, 2023 12:29 pm

Lionel schreef:
do aug 31, 2023 12:26 pm
Ajax Rules schreef:
do aug 31, 2023 11:52 am
Zo verschrikkelijk blij met deze man, niet normaal.
Ik ook. Heel tevreden mee.

En ja, er moet nog van alles bewezen worden.
En hoe kijk je dan tegen zijn warme band met Lemic aan?

Lionel
Berichten: 47510
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Lionel » do aug 31, 2023 12:30 pm

Alexander schreef:
do aug 31, 2023 12:29 pm
Lionel schreef:
do aug 31, 2023 12:26 pm
Ajax Rules schreef:
do aug 31, 2023 11:52 am
Zo verschrikkelijk blij met deze man, niet normaal.
Ik ook. Heel tevreden mee.

En ja, er moet nog van alles bewezen worden.
En hoe kijk je dan tegen zijn warme band met Lemic aan?
Waar blijkt die uit? Sutalo heb ik nog niet zien spelen in een Ajax shirt maar uit veel/alles blijkt dat deze jongen een topper is.

Medic heeft nog wat te leren maar is duidelijk beter dan de jeugd die wij hebben rondlopen. De fout tegen Excelsior vergeef ik hem wel. Overkomt hem niet meer hopelijk.
IK GELOOF!!!!!!

Ajax Rules
Berichten: 31553
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Ajax Rules » do aug 31, 2023 12:31 pm

Wie kent Cees de Wolf nog? schreef:
do aug 31, 2023 12:15 pm
Ik ben neutraal. Het is zonder meer out of the box hoe het gaat, maar als het overgrote deel van zijn aankopen niet rendeert, zou ik niet weten waarom ik dan niet normaal blij met hem zou moeten zijn.
Nee uiteraard.

Uitspraken zijn dagkoersen. Op basis van wat ik nu weet en zie en ervaar ben ik dolblij. Als het allemaal een fiasco wordt, dan volhard ik uiteraard niet in dat gevoel.

Edit: wat Lionel zegt dus (had ik nog niet gelezen).
Laatst gewijzigd door Ajax Rules op do aug 31, 2023 12:32 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Alexander
Berichten: 8574
Lid geworden op: wo sep 24, 2003 5:19 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Alexander » do aug 31, 2023 12:32 pm

Het was een simpele vraag. Wat vind je van zijn band met Lemic? En heb je er problemen mee als er wellicht 1 of 2 goede voetballers komen, maar als de directeur daar ook een beetje van mee snoept?

wimpey
Berichten: 51983
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door wimpey » do aug 31, 2023 12:32 pm

Alexander schreef:
do aug 31, 2023 12:29 pm
En hoe kijk je dan tegen zijn warme band met Lemic aan?
Omdat De T. dat schrijft is het waar? :confused.gif:

Lionel
Berichten: 47510
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Lionel » do aug 31, 2023 12:34 pm

Alexander schreef:
do aug 31, 2023 12:32 pm
Het was een simpele vraag. Wat vind je van zijn band met Lemic? En heb je er problemen mee als er wellicht 1 of 2 goede voetballers komen, maar als de directeur daar ook een beetje van mee snoept?
Ik heb geen idee wat die band inhoudt? Kun je daar misschien meer over kwijt?
IK GELOOF!!!!!!

Alexander
Berichten: 8574
Lid geworden op: wo sep 24, 2003 5:19 pm

Re: Sven Mislintat

Bericht door Alexander » do aug 31, 2023 12:36 pm

wimpey schreef:
do aug 31, 2023 12:32 pm
Alexander schreef:
do aug 31, 2023 12:29 pm
En hoe kijk je dan tegen zijn warme band met Lemic aan?
Omdat De T. dat schrijft is het waar? :confused.gif:
Stel nou dat het waar is. Wat is je mening dan? Vind je dat een probleem of helemaal niet?

Gebruikersavatar
raymon
Site Admin & AT WC 2014 winner, Toto winner 16/17
Berichten: 23025
Lid geworden op: di sep 02, 2003 9:59 am
Locatie: St. Neots, UK
Contacteer:

Re: Sven Mislintat

Bericht door raymon » do aug 31, 2023 12:36 pm

Alexander schreef:
do aug 31, 2023 12:32 pm
Het was een simpele vraag. Wat vind je van zijn band met Lemic? En heb je er problemen mee als er wellicht 1 of 2 goede voetballers komen, maar als de directeur daar ook een beetje van mee snoept?
Ten eerste moet je met wat bewijzen komen dat dit inderdaad het geval is. Tevens zal hij meer baat hebben bij een goed functionerend Ajax want zijn bonus bij Ajax zal vooraf afhangen van de resultaten van Ajax. Het heeft geen enkele nut voor hem om brandhout bij de selectie te halen. Dat zegt niet dat al zijn aankopen slagen, er zijn vele redenen waarom het soms niet lukt, maar bewust slechte spelers halen om een bevriende zaakwaarnemer een plezier te doen? Lijkt me toch niet.
"De waarheid is een geheel van maatschappelijk geaccepteerde leugens"

Yopii
Berichten: 18846
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Sven Mislintat

Bericht door Yopii » do aug 31, 2023 12:36 pm

Daar ben ik ook benieuwd naar. Je suggereert dat er vreemde dingen gebeuren. Bij welke transfers speelt Lemic dan een rol en in welke mate?

Ik heb je nooit gehoord over de rol van Essel bij de transfers van Overmars of de rol van Malenovic vorig jaar.
als de directeur daar ook een beetje van mee snoept?
Dit is een zware beschuldiging, dan moet je met bewijzen komen. Aan geruchten hebben we niets.

Plaats reactie