Antony

Spelers die deel hebben uitgemaakt van de Ajaxselectie

Moderator: mods

Gebruikersavatar
999
Berichten: 58583
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Antony

Bericht door 999 » za aug 01, 2020 6:19 pm

’Bal met lijm aan Z’N voet vast’


Oud-Ajacied Wamberto onder indruk van Braziliaanse miljoenenaanwinst Antony

Na twee eerdere trainingsblokken gaat voor Ajax vandaag de voorbereiding op het nieuwe seizoen officieel van start. De ogen van de supporters zijn daarbij – na vijf voetballoze maanden – vooral gericht op twee nieuwelingen: de Braziliaan Antony en de Ghanees Mohammed Kudus. Ajax trok miljoenen euro’s uit voor de komst van het tweetal. Maar wie zijn zij?

door Mike Verweij

AMSTERDAM De Eredivisie is met Antony Matheus dos Santos (20) een sensatie rijker. Daar is een van zijn Braziliaanse voorgangers bij Ajax, Wamberto de Jesus Sousa Campos (45), van overtuigd. „Ik heb meerdere duels van hem bij São Paulo gezien. Antony heeft veel kwaliteit aan de bal en is snel ook. Hij is zelfs zó technisch dat de bal met lijm aan zijn voet lijkt vast te zitten”, zegt Wamberto, die denkt dat Antony snel de harten van de Ajax-fans zal veroveren. „Hij wordt een publiekslieveling.”

Vanuit het Braziliaanse São Luis, waar het coronavirus nog niet wild om zich heen grijpt (Wamberto: „De grote problemen zijn in Rio en São Paulo”), geeft de oud-Ajacied aan blij te zijn met de keuze van Antony. „Hij is zo’n groot talent dat veel mensen in Brazilië ervan uit gingen dat hij naar de top van Spanje of Engeland zou gaan. Maar Antony is een verstandige jongen. Hij staat vanaf nu in de grootste voetbalvitrine van Europa. De clubs in La Liga en de Premier League betalen misschien meer, maar Ajax is ook een topclub. Eentje waar hij in de relatieve luwte kan wennen aan het Europese voetbal.”

De handen van de oud-aanvaller, die tussen 1998 en 2004 het Ajax-shirt droeg, jeuken om met Antony aan de slag te gaan. Dat deed hij eerder ook met David Neres, toen die maar moeizaam kon wennen aan (het weer en de gebruiken in) Nederland. „David had het zwaar en Edwin van der Sar vroeg me te helpen”, zegt Wamberto, die dit keer nog geen hulpverzoek uit Amsterdam kreeg. „Maar daar sta ik wel voor open, omdat Ajax voor altijd in mijn hart zit.”

Neres had hij snel aan de praat. „Binnen twee maanden was hij een echte Ajax-speler. Technisch en tactisch kunnen Brazilianen zich bij Ajax eenvoudig aanpassen, omdat het aanvallende systeem hen op het lijf is geschreven.” Voor Antony heeft hij dezelfde tips paraat, want de winst valt volgens hem vooral op een ander vlak te boeken. „Als je niet met heel je hart voor de club werkt, word je nooit een vaste waarde en sluiten de fans je nooit in de armen. Natuurlijk mag Antony in Amsterdam soms een beetje dansen en uiteten gaan, maar de concentratie moet honderd procent zijn”, aldus de ervaringsdeskundige, die een overeenkomst ziet.

„Antony is al jong vader, zoals ik dat ook was. Ik was 15 toen Danilo werd geboren. Mijn oudste zoon is nu 30 en ik ben 45. We hadden broers kunnen zijn”, lacht Wamberto. „Met kinderen in huis is het niet altijd makkelijk om de focus op het voetbal te houden. Maar een gezinnetje geeft spelers ook rust in hun hoofd, dus dat is een voordeel. Ik weet zeker dat Antony alles heeft om bij Ajax te slagen.” Met of zonder de hulp van Wamberto. „Ik verheug me er al op hem te zien spelen. Als Braziliaan zal hij me trots maken.”

Als de eerste dagen in Amsterdam maatgevend zijn, zullen de woorden van Wamberto dat Antony een publiekslieveling wordt uitkomen. Terwijl de spelers van het eerste nog van hun korte vakantie genoten, ging de Braziliaanse aanwinst tijdens de trainingen van Jong Ajax als een wervelwind over het veld.

Met watervlugge passeeracties, aka’s (jongerentaal voor sleepbewegingen) en panna’s (ballen door de benen) liet hij de Onder 23-spelers soms verbijsterd achter. Overmars zal het tevreden hebben aangezien. Al beseft hij als geen ander dat dit nog geen garantie is voor een succesverhaal. Zoals de eerste tegenvallende weken van Neres later weinig bleken te betekenen. Maar het visitekaartje van Antony is afgegeven.
Een-drietje voor komst Antony

AMSTERDAM De komst van Antony naar Ajax voor minimaal 15,75 en maximaal 21,75 miljoen euro is een een-drietje tussen directeur voetbalzaken Marc Overmars, de Braziliaanse voetbalmakelaar Julio Taran van Bertolucci Sports en Revien Kanhai van het Nederlandse bedrijf Forza Sports Group. Door een handigheidje werd de (immense) concurrentie van de Amsterdammers afgeschud.

„Ajax probeerde Antony al langer te krijgen”, zegt Kanhai, die bij Overmars aangaf via Bertolucci een cruciale rol te kunnen spelen. „Wij zouden een akkoord tussen São Paulo en Ajax kunnen bewerkstelligen. Dat lukte. En omdat Antony graag naar Ajax wilde, was een persoonlijke overeenkomst door Ajax ook dichtbij.”

Kanhai speelde ook een grote rol bij de transfers van David Neres en Giovanni (spelers van Bertolucci, red.). „Mede dankzij de vooraanstaande positie van Julio Taran en Bertolucci Sports in Brazilië en ons veelvuldige, directe contact met de clubs is deze deal van Antony tot stand gekomen. En daar ben ik trots op, want het is een unieke deal. Het is Ajax weer gelukt om een speler van de buitencategorie te halen, die anders direct naar een topclub in Europa was gegaan.”
De T.

Gebruikersavatar
Trab
AT Toto winner 04/05
Berichten: 7232
Lid geworden op: di okt 28, 2003 5:19 pm
Locatie: Gouda

Antony

Bericht door Trab » ma aug 03, 2020 9:27 pm

Uit AD:

Kroonjuweel Antony krijgt bij Ajax de tijd om te rijpen
Het is de vraag of topaankoop Antony Ajax al snel aan triomfen kan helpen. Landgenoot David Neres had immers ook een lange aanloop nodig. Wat ligt het meest voor de hand?

Johan Inan 03-08-20, 21:59
Door Johan Inan

Het zal u niet zijn ontgaan: Ajax onthaalde de 20-jarige Antony Matheus dos Santos eind vorige maand met een zomers welkomstlied. Bem-Vindo Antony (Welkom Antony) werd door de Braziliaanse zangeres Sarita en nieuwe teamgenoten David Neres en Danilo Lorena ingezongen in de studio van dj Martin Garrix en is inmiddels ook op de Nederlandse radio te horen.

Wie de transfersom en het ontvangst heeft gezien, vermoedt dat het hier een speler betreft die de eredivisie onmiddellijk in vuur en vlam zet. Maar hoe reëel is het om te veronderstellen dat de jonge Antony de komende maanden überhaupt als basiskracht zal fungeren?

,,Dat hij potentie heeft, is duidelijk’’, stelt Erik ten Hag. ,,We moeten kijken hoe snel hij zich gaat aanpassen. Daarvoor zullen we hem de tijd geven. Hij komt in een ander werelddeel, in een ander land, bij een andere club en ergens waar een andere taal wordt gesproken.’’

De trainer van Ajax zegt daarmee dat zijn hoge prijskaartje (transfersom kan oplopen tot bijna 22 miljoen euro) de club er niet van zal weerhouden hem eerst te zullen laten rijpen. Ajax heeft daarin een goede ervaring met David Neres, die wellicht juist dóór het halve jaar vertraging en vijf duels met Jong Ajax een voltreffer werd.

Hij komt in een ander werelddeel, in een ander land, bij een andere club en ergens waar een andere taal wordt gesproken.
Erik ten Hag
Tijdens de eerste groepstraining werd eigenlijk alleen in de voorstelronde van Ten Hag in de middencirkel duidelijk dat het hier een nieuweling betrof die voor een grote overstap staat en daarom automatisch dus ook flink wat (financiële) risico’s met zich meebrengt.

De topaankoop trapte daarna een balletje met een handvol Latijns-Amerikaanse teamgenoten, toonde een vloeiende sleepbeweging en oogde ontspannen. Antony lachte, bijvoorbeeld toen conditietrainer Alessandro Schoenmaker hem iets influisterde. Hij voelde zich niet eenzaam en dat is voor een voorspoedige integratie van de meeste voetballers – en zeker Brazilianen – cruciaal.


BSR Agency
Zuid-Amerikanen
Waar Neres in 2017 in de Colombianen Davinson Sanchéz en Mateo Cassierra twee ‘lotgenoten’ trof, deelt Antony de kleedkamer met een handvol Zuid-Amerikanen. De in Brazilië geboren Schoenmaker trok alvast naar Brazilië om daar in het Portugees Antony voor te bereiden op diens grote avontuur.

In tijdschrift ElfVoetbal zei Antony zelf ‘zo goed mogelijk voorbereid binnen te willen komen’. ,,Ik volg elke week Engelse les zodat ik met mijn ploeggenoten kan communiceren en ook in de dagelijkse omgang kan functioneren. Ik wil er alles aan doen om te slagen.’’

Antony wordt beschreven als een technisch zeer vaardige voetballer, die zijn rendement nog moet opvijzelen en als persoon vastberaden maar wel geduldig is. Voor dat laatste wordt verwezen naar zijn keuze om jeugdclub São Paulo eerst een seizoen te dienen voor hij de grote oversteek maakte.


Pim Ras Fotografie
Twaalf clubs
Daarna sprak Antony – naar verluidt – met twaalf clubs voor hij, met hulp van Neres, in februari voor de eredivisiekoploper koos. Volgens Antony zelf omdat ‘Ajax weet hoe het voor jonge spelers moet zorgen en de club ervaring heeft met Zuid-Amerikaanse talenten’.

Gaat Antony dan net als Nicolás Tagliafico, die begin 2018 direct indruk maakte tijdens zijn debuut tegen uitgerekend Feyenoord, meteen excelleren? Nee, daarvoor weegt het sportieve deel te zwaar mee. Een voordeel voor Antony is dat hij meer tijd heeft om aan de spelprincipes van Ten Hag en de speelwijze van teamgenoten te wennen dan Neres, die in de winter arriveerde.

Antony was bij São Paulo vooral rechtsbuiten in een 4-3-3-formatie en directeur voetbalzaken Marc Overmars zei in juni over de erfenis van Ziyech: ,,Iemand als Antony zit ook in de buurt van Ziyech. Links­poot, met een goede steekpass.” Eén en één is twee, zou je zeggen, ware het niet dat Overmars nog toevoegde dat de aankoop ‘net als David Neres moet wennen aan Nederland’.


Pim Ras Fotografie
Kudus
Tacticus Ten Hag heeft bovendien voldoende keus om zijn nieuwe kroonjuweel eerst rustig te slijpen. Aanvoerder Dusan Tadic, protégé Quincy Promes en de nagenoeg herstelde Neres hebben hem als aanvallers eerder veel rendement bezorgd. Lassina Traoré was daar voor corona naar op weg. De keuze voor het trio geeft de coach vooralsnog de meeste zekerheid. Bovendien kan de Ghanese nieuweling Mohammed Kudus een eventuele doorbraak van Antony ook vertragen.

Een stormachtige entree van Antony ligt daarom niet echt voor de hand, al hoeven Ajax-fans waarschijnlijk minder lang te wachten op zijn eerste flitsen dan bij Neres. Blessures daargelaten uiteraard. Hoe vroeg zijn trainer zijn startpunt vaststelt, zal Antony deze maand vooral zelf bepalen op het veld.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ajax Rules
Berichten: 31179
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Antony

Bericht door Ajax Rules » di aug 04, 2020 9:15 am

https://www.youtube.com/watch?v=5LtTDF4BHLY

Ik kende deze compilatie nog niet. Hij heeft eigenlijk gewoon al veel ervaring in het seniorenvoetbal. Goed dat Ten Hag de druk op hem niet onnodig vergroot, maar eerlijk gezegd zie ik hem dit seizoen al uitblinken in de Eredivisie.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Yopii
Berichten: 17878
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Antony

Bericht door Yopii » di aug 04, 2020 10:06 am

Aan de bal erg vaardig, maar hoe is hij zonder bal? Zet hij druk, verdedigt hij mee? Daarvoor moet je hem een hele wedstrijd zien spelen.

De Dominee
Berichten: 5747
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Antony

Bericht door De Dominee » di aug 04, 2020 10:10 am

Leuk filmpje inderdaad. Uit zijn cijfers blijkt alleen wel dat hij vooralsnog een laag rendement heeft.
Laatst gewijzigd door De Dominee op di aug 04, 2020 1:26 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

Jöhnk
Site Admin & AT Toto winner 06/07
Berichten: 43672
Lid geworden op: di okt 05, 2004 11:17 am

Re: Antony

Bericht door Jöhnk » di aug 04, 2020 11:32 am

Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om hem te zien spelen in Ajax-shirt. :onfire.gif:

Gebruikersavatar
WP_Legend
Berichten: 10237
Lid geworden op: wo sep 17, 2003 8:44 pm
Locatie: Perth

Re: Antony

Bericht door WP_Legend » di aug 04, 2020 11:43 am

Dat sjokolade been... Oei ik zie dat zijn goeie been fenomenaal is maar tjonge...

Gebruikersavatar
Ajaciedjuh
Berichten: 23000
Lid geworden op: do mei 20, 2004 11:16 am

Re: Antony

Bericht door Ajaciedjuh » di aug 04, 2020 1:15 pm

Ik word daar wel vrolijk van. :smile-ajax.gif: Speler met actie, snelheid, overzicht. Verheug me erop om dat ook in het Ajax-shirt te zien.
"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience."

Mano
Berichten: 15119
Lid geworden op: wo jul 21, 2004 2:29 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Antony

Bericht door Mano » di aug 04, 2020 2:30 pm

ik denk dat 'we' hem max 1 jaar hebben, daarna trekt half Europa aan hem
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!

Ajax Rules
Berichten: 31179
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Antony

Bericht door Ajax Rules » di aug 04, 2020 4:07 pm

Mano schreef:
di aug 04, 2020 2:30 pm
ik denk dat 'we' hem max 1 jaar hebben, daarna trekt half Europa aan hem
Maximaal een jaar? Dus misschien maar een half seizoen? Dat lijkt me sowieso niet. En volgens mij spreekt Ajax tegenwoordig af met nieuwe spelers dat ze sowieso twee jaar blijven. Ik zie Antony volgend jaar alleen vertrekken als een club een absurd bedrag (a la Felix) betaalt.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40619
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Antony

Bericht door Marillion » wo aug 05, 2020 8:35 am

Het klinkt misschien flauw maar laten we eerst even zijn eerste wedstrijden voor Ajax afwachten. Ik heb wel vaker lyrische verhalen gehoord over een nieuwe speler die binnenkwam.

Neemt niet weg dat je beter dit soort verhalen kunt horen dan dat ze zich bij de verkopende club op de dijen slaan van het lachen. Ik kijk dan ook uit naar zijn debuut.

Mocht hij inderdaad een sensatie worden dan betekent een snel vertrek inderdaad de hoofdprijs. Maar die jongen heeft niet voor niets gekozen voor Ajax om de stap naar Europa te maken.
Nil volentibus arduum

Gebruikersavatar
999
Berichten: 58583
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Antony

Bericht door 999 » wo aug 05, 2020 9:53 am

Eerste indruk : Tis een pleintjes voetballer.Maar dat zijn er vele bij AJAX geweest ( Zyech o.a. ).Veel zijn mislukt, evenzovele zijn geslaagd bij AJAX.Even afwachten dus.

Gebruikersavatar
elliquido
Berichten: 7844
Lid geworden op: di feb 10, 2004 5:03 pm

Re: Antony

Bericht door elliquido » wo aug 05, 2020 10:03 am

1 pleintjesvoetballer in je team lijkt me een verrijking voor het publiek in de arena. (O waxht.....)
NOOIT meer Seedorf a.u.b.

Jöhnk
Site Admin & AT Toto winner 06/07
Berichten: 43672
Lid geworden op: di okt 05, 2004 11:17 am

Re: Antony

Bericht door Jöhnk » wo aug 05, 2020 12:39 pm

Je hebt pleintjesvoetballers en pleintjesvoetballers. Op de eerste pagina van de topic wordt een vergelijking gemaakt met Younes en Leonardo. Deze speler lijkt me toch heel duidelijk van een andere orde.

Afwachten is het altijd, maar ik denk dat Antony een sensatie wordt. En ik denk ook dat Overmars een topprestatie heeft geleverd door hem binnen te halen.

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40619
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Antony

Bericht door Marillion » wo aug 05, 2020 1:42 pm

Ik heb net bovenstaand filmpje bekeken en op basis daarvan ben ik ook heel enthousiast. Een pleintjesvoetballer is voor mij een speler waar de truc belangrijker is dan het resultaat. Dat zie je hier bij Antony zeker niet terug.

Hij heeft snelle voeten, balletje ligt na de aanname veelal direct goed en doordat hij 'm kort bij zich weet te houden is hij lastig te verdedigen. Kan een assist geven, een tegenstander passeren en ik zie 'm ook een paar keer aardig afronden. Z'n missers zitten natuurlijk niet in dit filmpje maar de vaardigheden die ik benoem heb je normaal gesproken niet slechts enkele momenten per jaar.

Ben heel benieuwd naar zijn entree. Als hij een goede start maakt gaat het druk worden bij Ajax op de vleugels. Gaat Promes dan toch richting het centrum?
Nil volentibus arduum

Ajax Rules
Berichten: 31179
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Antony

Bericht door Ajax Rules » wo aug 05, 2020 2:14 pm

Marillion schreef:
wo aug 05, 2020 1:42 pm
Ben heel benieuwd naar zijn entree. Als hij een goede start maakt gaat het druk worden bij Ajax op de vleugels. Gaat Promes dan toch richting het centrum?
Ik zie liever Antony zelf naar het centrum dan Promes.

Promes kan natuurlijk wel de diepte in komen en bediend worden door Tadic. Maar ik acht Antony beter in staat om zelf ook mensen te bedienen. Zie ook het interview met Overmars, waarin hij stelt dat Antony ook wel iemand weg kan steken en in die zin best een beetje vergelijkbaar is met Ziyech.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat Kudus op 10 komt. (Zie de eerdere discussie waarin ik betoog dat ik mijn twijfels heb over de wenselijkheid daarvan). In dat geval belandt of Promes of Neres of Antony op de bank (als iedereen fit is).
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40619
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Antony

Bericht door Marillion » wo aug 05, 2020 2:23 pm

Op basis van wat ik hier zie denk ik dat hij het beste kan starten op de vleugel. Dat is een vertrouwde positie en dat is fijn als je ergens nieuw binnenkomt. Ik denk ook dat het wat te aanvallend zou zijn om hem in de rol van Ziyech op het middenveld te plaatsen. Want hij lijkt zeker iemand te kunnen bedienen maar is op basis van deze beelden voor mij veel meer aanvaller dan middenvelder.

Ik ben overigens zelf geen voorstander van Promes centraal.
Nil volentibus arduum

Ajax Rules
Berichten: 31179
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Antony

Bericht door Ajax Rules » wo aug 05, 2020 2:48 pm

Marillion schreef:
wo aug 05, 2020 2:23 pm
Ik ben overigens zelf geen voorstander van Promes centraal.
Dat was wel waar ik het mee contrasteerde. Het is inderdaad niet logisch om Antony (meteen?) op 10 te zetten, maar ik zie Promes op die plek sowieso niet zitten.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

De Dominee
Berichten: 5747
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Antony

Bericht door De Dominee » wo aug 05, 2020 8:49 pm

Misschien Tadic naar 10, Promes in de spits.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

Ajax Rules
Berichten: 31179
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Antony

Bericht door Ajax Rules » wo aug 05, 2020 9:27 pm

De Dominee schreef:
wo aug 05, 2020 8:49 pm
Misschien Tadic naar 10, Promes in de spits.
Dat is wat mij betreft nog slechter dan Promes op 10 en Tadic in de spits.

Wat mij betreft moet Promes sowieso op links en Tadic sowieso op 9. Dan kan Van de Beek op 10 of Kudus op 10 (wat ik persoonlijk niet zo voor me zie, maar ik laat me graag verrassen). Of als Ten Hag per se wil experimenteren met nieuwe posities, dan veel liever Antony of Neres op 10 dan Promes of Tadic. Met name Tadic op 10 lijkt me een regelrechte ramp. Het elftal gaat dan in twee blokken uiteen vallen, en daarnaast is hij juist uniek en onvervangbaar in zijn huidige functioneren als 9. Promes heeft absoluut niet de spelintelligentie en finesse om op 9 te spelen bij Ajax. Voor de 10 eigenlijk ook niet, maar dan zou hij in ieder geval nog in ruimtes kunnen duiken.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Gebruikersavatar
Trab
AT Toto winner 04/05
Berichten: 7232
Lid geworden op: di okt 28, 2003 5:19 pm
Locatie: Gouda

Re: Antony

Bericht door Trab » wo aug 05, 2020 10:46 pm

Ajax Rules schreef:
De Dominee schreef:
wo aug 05, 2020 8:49 pm
Misschien Tadic naar 10, Promes in de spits.
Dat is wat mij betreft nog slechter dan Promes op 10 en Tadic in de spits.

Wat mij betreft moet Promes sowieso op links en Tadic sowieso op 9. Dan kan Van de Beek op 10 of Kudus op 10 (wat ik persoonlijk niet zo voor me zie, maar ik laat me graag verrassen). Of als Ten Hag per se wil experimenteren met nieuwe posities, dan veel liever Antony of Neres op 10 dan Promes of Tadic. Met name Tadic op 10 lijkt me een regelrechte ramp. Het elftal gaat dan in twee blokken uiteen vallen, en daarnaast is hij juist uniek en onvervangbaar in zijn huidige functioneren als 9. Promes heeft absoluut niet de spelintelligentie en finesse om op 9 te spelen bij Ajax. Voor de 10 eigenlijk ook niet, maar dan zou hij in ieder geval nog in ruimtes kunnen duiken.
Zie het ook niet voor me Promes op 9, maar heb wel ergens gelezen dat Ten Hag met hem wel experimenteren op 9..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

De Dominee
Berichten: 5747
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Antony

Bericht door De Dominee » do aug 06, 2020 6:49 am

Misschien spelen we wel zonder 10, met de punt naar achteren. Dan zit er gewoon iemand op de bank van het trio Neres, Antony en Promes. Z Antony wel zijn in de meeste gevallen, al hebben we een druk schema komend seizoen.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

Lionel
Berichten: 47045
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Antony

Bericht door Lionel » do aug 06, 2020 8:13 am

Wat een geweldige luxe, toch? Genieten!
IK GELOOF!!!!!!

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40619
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Antony

Bericht door Marillion » do aug 06, 2020 8:18 am

Je kunt je wel afvragen hoe lang het goed gaat als er één op de bank moet zitten. Dan moet je bijna hopen dat er steeds één van die spelers een blessure heeft.

Het zal echt wel de bedoeling zijn dat deze jongen wekelijks gaat spelen. Hooguit na een korte periode om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving.
Nil volentibus arduum

Mano
Berichten: 15119
Lid geworden op: wo jul 21, 2004 2:29 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Antony

Bericht door Mano » do aug 06, 2020 8:37 am

we missen (wat mij betreft) toch die spelmaker op het middenveld.
Donny is het niet en die 4 aanvallers ook niet.

als je daar niemand hebt die een man vrij kan zetten of iemand kan uitspelen, wordt het de bal naar de voorste 4 en de rest kijkt wat ze ermee gaan doen. Als die 4 goed verdedigd worden, heb je weer de grote rondo show.
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!

Plaats reactie