De nieuwe Bondscoach

Al het nieuws over onze nationale helden

Moderator: mods

Wie moet de nieuwe bondscaoch worden?

Louis van Gaal
12
33%
Ronald Koeman
5
14%
Frank Rijkaard
5
14%
Co Adriaanse
3
8%
Ruud Gullit
3
8%
Iemand anders, .....
8
22%
 
Totaal aantal stemmen: 36

wimpey
Berichten: 52107
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door wimpey » ma mei 05, 2014 3:14 pm

Le T. schreef: Met name de wedstrijd in Madrid maakte diepe indruk.
Dat was weergaloos. Die wedstrijd vergeet ik nooit meer.

Ik weet dat het heiligschennis / vervelend relativeren is, maar dat RM eindigde in 1995/96 als 6e in Spanje. Zoals Bayern en Milan in 1994/95 als 6e resp. 4e eindigden.

Doet niets af aan de prestatie. Toont wel aan dat je als kleine club incidenteel kunt pieken omdat anderen een seizoen net effe van minder niveau zijn.

Le T.
Berichten: 5472
Lid geworden op: do mar 31, 2011 10:10 am

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Le T. » ma mei 05, 2014 7:18 pm

wimpey schreef:
Le T. schreef: Met name de wedstrijd in Madrid maakte diepe indruk.
Dat was weergaloos. Die wedstrijd vergeet ik nooit meer.

Ik weet dat het heiligschennis / vervelend relativeren is, maar dat RM eindigde in 1995/96 als 6e in Spanje. Zoals Bayern en Milan in 1994/95 als 6e resp. 4e eindigden.

Doet niets af aan de prestatie. Toont wel aan dat je als kleine club incidenteel kunt pieken omdat anderen een seizoen net effe van minder niveau zijn.
Klopt, maar dat was dus niet wat er aan de hand was. Niet zozeer omdat Real Madrid het jaar ervoor en het jaar erna wel kampioen werd, en dus niet was afgegleden zoals topclubs wel eens overkomt, en ook niet omdat clubs toen vaak hun kampioenschapsambities zagen lijden onder hun Europese successen. Maar vooral omdat Ajax na dat succes van 95 het volgende jaar nog beter speelde en weer de beste was op een bijzonder overtuigende manier. Dan heb je het dus niet over een klein clubje dat in de juiste omstandigheden even heel lekker speelt en daardoor de winst steelt. Dit kleine clubje had suprematie en had dat met stijl.

Dat kende inderdaad zijn weerga niet, en daarom zeg ik ook dat Guardiola eerst maar eens zoiets moet zien te bereiken voor hij op hetzelfde niveau staat als het gaat om wat een trainer zelf presteert.
Wollt ihr den totalen Mensch?

Gebruikersavatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
Berichten: 33988
Lid geworden op: ma apr 19, 2004 10:09 am

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Duke » di mei 20, 2014 8:38 am

Een masterplan voor de wereldtitel | 20-05-2014
door: Jeroen Visscher

De eerste honderd dagen van een coach zijn bepalend voor het creëren van succes. Louis van Gaal liet daarom bij zijn entree in 2012 niets aan het toeval over. De bondscoach liet zelfs Huis ter Duin verbouwen.

Het is slechts één van de vele maatregelen die Louis van Gaal medio 2012 doorvoerde bij zijn rentree bij het Nederlands elftal. Maar het is wel de opmerkelijkste: de ‘verbouwing’ van Huis ter Duin in Noordwijk. De vaste uitvalsbasis van Oranje voldeed niet aan de eisen van de nieuwe bondscoach. Voor de wederopbouw van het Nederlands Elftal zocht Van Gaal een passende, veilige omgeving. Huis ter Duin bood dat in eerste instantie niet.

En dus sneuvelde de vijfde etage van het luxe onderkomen. Sinds de verbouwing slapen de spelers op één etage, terwijl de medische ruimte voortaan een centrale ligging heeft. De ‘nieuwe’ etage van Oranje-selectie kent bovendien een centrale hal, die barst van de entertainmentmogelijkheden. En natuurlijk kreeg de internetverbinding een upgrade. Een absolute must voor de huidige generatie gamende voetballers, oordeelde Van Gaal.

De verbouwing tekent het oog voor detail van de bondscoach. Van Gaal beseft dat succes gelijk staat aan het uitsluiten van toeval. Vanaf dag één heeft hij geprobeerd de voorwaarden te creëren die uiteindelijk in Brazilië tot de wereldtitel moeten leiden.

Staf
Naast de verbouwing van Huis ter Duin onderscheidt Van Gaal nog drie belangrijke interventies in de eerste weken na zijn benoeming: het samenstellen van zijn staf, het samenstellen van de eerste selectie én de eerste samenkomst van de selectie.

De staf van Van Gaal kende weinig grote verrassingen. Van zijn assistenten Danny Blind en Patrick Kluivert, tot keeperstrainer Frans Hoek – allemaal voldeden ze aan de drie criteria die de bondscoach stelde. Ze hebben een overeenkomstige visie op voetbal, binnen die gezamenlijke visie zijn het geen ja-knikkers en ze hebben veel affiniteit met jonge talentvolle voetballers.

Verjongen
Interessanter was de samenstelling van zijn eerste selectie voor de oefeninterland tegen België én de eerste samenkomst van die groep. De schaduw van het EK 2012 hing op dat moment immers nog over het Oranje. Met een selectie die zowel binnen áls buiten de lijnen weinig samenhang vertoonde was het eindtoernooi in Polen en Oekraïne uitgelopen op een grote deceptie. Wilde Van Gaal succesvol zijn tijdens het WK, dan diende hij eerst het EK af te sluiten.

In de eerste selectie van Van Gaal was geen plaats voor de oudgedienden Boulahrouz, Vlaar, Van der Wiel, Schaars en Luuk de Jong. Het gaf hem de gelegenheid jonge spelers als De Vrij, Martins Indi, Maher en Van Rhijn te introduceren. Daarmee gaf hij ook voorzichtig gestalte aan de doelstelling van de KNVB de selectie van Oranje te verjongen.

Kringgesprek
Van Gaal startte zijn eerste dag met de nieuwe selectie met een gezamenlijke sessie. De ‘why’ stond centraal. Waarom was deze spelersgroep bij elkaar? Omdat ze het verlangen delen op het hoogste niveau het maximale resultaat te behalen. Van Gaal zette zijn boodschap extra kracht bij door beelden te tonen van de successen van het Nederlands elftal. Daar voegde de bondscoach beelden van Barcelona en Spanje aan toe, waarmee Van Gaal zijn visie uiteenzette.

Over het EK repte de bondscoach met geen woord. Bewust. Hij wist dat diezelfde middag een contactmoment met de media op het programma stond. En die hadden zich ingesteld op een groepsgesprek dat vooral betrekking had op het EK. Maar in plaats daarvan konden de spelers nu alleen maar aangeven dat er op een goede manier over de voetbalvisie van de bondscoach was gesproken. Einde interview.

Pas diezelfde avond had de afsluiting van het EK wél plaats. En Van Gaal zou Van Gaal niet zijn als hij dat cruciale moment niet minutieus had voorbereid. Hij had in Huis ter Duin de ideale ruimte gevonden die zich leende voor een intiem kringgesprek. Inclusief haardvuur en aangepaste verlichting.

Absolute leider
De dertien EK-gangers die ook tot de selectie van Van Gaal behoorden waren aanwezig in de gecreëerde veilige omgeving. De bondscoach had de stoelen opgesteld in een halve kring, opdat de spelers elkaar konden aankijken. Daarvoor stond een tafel met stoel voor de bondscoach, in die setting de absolute leider. Achter de kring stonden enkele stoelen voor de andere leden van de technische staf.

Van Gaal gaf zijn spelers bij binnenkomst de keuze. Zij konden het gesprek met óf zonder aanwezigheid van de staf aangaan. Maar tegelijkertijd stonden de stoelen al klaar. Daarmee verhoogde Van Gaal impliciet de drempel voor de spelers om de staf weg te sturen. Dat deden ze dan ook niet.

Wat volgde was een twee uur durend groepsgesprek. De precieze inhoud is geheim. Maar duidelijk is dat Van Gaal de regie voerde. Overigens zónder zelf veel aan het woord te zijn. Hij maakte simpelweg continu duidelijk dat de afsluiting van het EK een cruciaal onderdeel vormde van een masterplan dat uiteindelijk tot de wereldtitel moet leiden.

Manifest
Het kringgesprek resulteerde onder meer in een manifest met enkele afspraken en regels. Met zijn interventies legde Van Gaal de basis voor een vlekkeloze én eensgezinde kwalificatiecampagne.

Deel twee van het masterplan treedt de komende weken in werking.
Louis van Gaal – Hoe smeed je wereldkampioenen?

Jeroen Visscher en Jurgen Frumau schreven het boek 'Louis van Gaal – Hoe smeed je wereldkampioenen?' dat vanaf zaterdag 17 mei in de boekhandel ligt. Hierin worden alle interventies van de bondscoach geanalyseerd en toegankelijk gepresenteerd.

De auteurs interviewden meer dan 25 voetbal- en sportcoaches waaronder Leo Beenhakker, Fred Rutten, Peter Bosz, Alfred Schreuder, Joop Alberda, Marc Lammers, Peter Blangé, Robert Eenhoorn en Toon Gerbrands.

Jeroen Visscher en Jurgen Frumau zijn beiden adviseurs van organisatieadviesbureau Turner en als gastdocent betrokken bij de KNVB-opleiding Coaches Betaald Voetbal.
www.sportknowhowxl.nl
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali

Yopi
Erelid
Berichten: 13144
Lid geworden op: zo jan 06, 2013 2:25 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Yopi » wo mei 28, 2014 7:55 pm

Wat een gezwets. :biggrin.gif:

De hamvraag is: heeft Oranje genoeg kwaliteit voor de volgende ronde? Waarbij natuurlijk ook een rol speelt hoe de tegenstanders zich zullen presenteren. Al houd je honderd kringgesprekken, als de tegenstander meer kwaliteit heeft én gemotiveerd is, heb je weinig kans.

Gebruikersavatar
zeux
Berichten: 33761
Lid geworden op: wo dec 29, 2010 6:30 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door zeux » zo jun 01, 2014 10:56 pm

KNVB BEZORGD OVER DALEND NIVEAU NEDERLANDS VOETBAL
De KNVB maakt zich zorgen over het niveau van de eredivisie en het Nederlands elftal in de komende jaren.
KNVB bezorgd over dalend niveau Nederlands voetbal

De bond gaat dit najaar een conferentie organiseren over met name de jeugdopleiding om het beleid voor de toekomst te bepalen.
Dat zegt directeur betaald voetbal Bert van Oostveen (43) in een interview met NU.nl.
"Het gat tussen de eredivisie en het internationale voetbal is groot en wordt steeds groter. Dat zie je met het Nederlands elftal ook een beetje gebeuren."
"We zijn niet meer zo goed als vier of vijf jaar geleden en zakken ook wat af op de wereldranking."

Veranderingen
Oranje stond in augustus 2011 nog bovenaan de FIFA-ranglijst, maar is nu de nummer vijftien. Van Oostveen staat daarom net als de KNVB open voor veranderingen binnen de voetbalwereld.
"Wij zullen daar het voortouw in nemen. Het is zaak om nu te definiëren welke kant we de komende jaren met het voetballen op willen. Dat betekent dat we straks in het najaar een grote conferentie gaan beleggen met diverse experts."
"Iedereen die input kan leveren, onze technische mensen en ook mensen buiten de bond, zullen we daarbij betrekken. Oud-bondscoaches, oud-topspelers, iedereen die maar een mening heeft over voetbal."
"Laat ze ons maar vertellen hoe ze aankijken tegen de jeugdopleiding. Wat moeten we anders doen? Moeten we inzetten op scouten? Wat vinden we van EU- of niet-EU-spelers in de eredivisie? Allemaal vraagstukken die we in de toekomst misschien anders moeten beantwoorden."

Prestatiecoaches
Mede door de dalende lijn heeft de KNVB de doelstelling voor de vertegenwoordigende elftallen aangepast. De afgelopen vier jaar moesten die teams de halve finale halen op eindtoernooien, vanaf volgend seizoen is de ambitie structureel top acht.
"Ik weet niet of die doelstelling voorzichtig is, het is eerder realistisch en alsnog stevig hoor. Structureel top acht is nogal wat, dat is een plaats of zeven verwijderd van waar we nu staan. Het betekent dus wel dat we moeten gaan presteren."
Eerder wilde de bond ook opleiden met de diverse jeugdteams, maar die wens is verleden tijd. "De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we dat gewoon niet doen. Het is bijna onmogelijk als die elftallen steeds maar tien dagen bij elkaar zijn. We zullen dan ook wat meer prestatiecoaches aanstellen voor deze teams."
De doelstelling voor het komende WK in Brazilië blijft het bereiken van de laatste vier, al liet bondscoach Louis van Gaal zich al ontvallen dat die missie wel erg zwaar is. Van Oostveen: "De voetballiefhebber in mij zegt natuurlijk dat we wereldkampioen willen worden. Tegelijkertijd overheerst er wel realisme."
"De beleidsdoelstelling is duidelijk, maar dit toernooi gaan we van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. We zitten in een lastige poule en komen daarna mogelijk gastland Brazilië tegen. Het is geen makkelijke weg richting Rio. Het is een weg met veel obstakels en die moeten we één voor één nemen. Dan zullen we wel zien waar het schip strandt."
Bron: nu.nl
"Mensen worden door vraagtekens aan het denken gezet, niet door uitroeptekens." J.L. Heldring

wimpey
Berichten: 52107
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door wimpey » ma jun 02, 2014 8:28 am

Ontslag Van Gaal in ander licht

ROTTERDAM -
Het creatief omgaan met de waarheid is ook één van de kwaliteiten van Louis van Gaal. Hij maakt zich er vaker schuldig aan. In zijn pleidooi om het Nederlandse voetbalerfgoed op het WK links te laten liggen, liet hij weten dat hij zich daarbij door niets en niemand laat sturen.

Louis van Gaal ziet zijn ontslag als trainer van Bayern München heel anders.

"Ik beslis zelf met welke formatie ik speel. Geen directeur zegt hoe ik speel. Ja, Uli Hoeness deed dat even bij Bayern München. Daarom ben ik weggegaan.
Dit is een verdraaiing van de historische werkelijkheid. Louis van Gaal werd door Bayern München op 9 april 2011 ontslagen. Het was ook de reden dat hij tot het einde van zijn contract (30 juni 2012) kreeg uitbetaald zolang hij niet bij een andere club aan de slag ging. Van Gaal sloeg diverse aanbiedingen af, bleef thuiszitten en incasseerde het volledige resterende salarisbedrag.
:drecul.gif:

Gebruikersavatar
elliquido
Berichten: 7918
Lid geworden op: di feb 10, 2004 5:03 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door elliquido » ma jun 02, 2014 10:00 am

Maar waarom ontslagen? , wellicht omdat hij zich niet door ULI H. de les liet lezen qua opstelling en zijn ze er op deze manier uitgekomen.
NOOIT meer Seedorf a.u.b.

wimpey
Berichten: 52107
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door wimpey » ma jun 02, 2014 10:11 am

elliquido schreef:Maar waarom ontslagen? , wellicht omdat hij zich niet door ULI H. de les liet lezen qua opstelling en zijn ze er op deze manier uitgekomen.
http://www.fcbayern.de/de/news/news/2011/29019.php

De bondscoach lult uit z'n nek.

Gebruikersavatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
Berichten: 33988
Lid geworden op: ma apr 19, 2004 10:09 am

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Duke » ma jun 02, 2014 10:51 am

wimpey schreef:
Ontslag Van Gaal in ander licht

ROTTERDAM -
Het creatief omgaan met de waarheid is ook één van de kwaliteiten van Louis van Gaal. Hij maakt zich er vaker schuldig aan. In zijn pleidooi om het Nederlandse voetbalerfgoed op het WK links te laten liggen, liet hij weten dat hij zich daarbij door niets en niemand laat sturen.

Louis van Gaal ziet zijn ontslag als trainer van Bayern München heel anders.

"Ik beslis zelf met welke formatie ik speel. Geen directeur zegt hoe ik speel. Ja, Uli Hoeness deed dat even bij Bayern München. Daarom ben ik weggegaan.
Dit is een verdraaiing van de historische werkelijkheid. Louis van Gaal werd door Bayern München op 9 april 2011 ontslagen. Het was ook de reden dat hij tot het einde van zijn contract (30 juni 2012) kreeg uitbetaald zolang hij niet bij een andere club aan de slag ging. Van Gaal sloeg diverse aanbiedingen af, bleef thuiszitten en incasseerde het volledige resterende salarisbedrag.
:drecul.gif:
Grappig die spagaat waarin de Telegraaf (want daar komt dit artikel vandaan) zit momenteel. Aan de ene kant willen ze dat Oranje het heel goed gaat doen, want dat is goed voor de losse verkoop. Aan de andere kant hopen ze dat Van Gaal faalt. Maar goed, je kunt het ook een situatie noemen waarin je sowieso wint. :smallgrin.gif:
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali

wimpey
Berichten: 52107
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door wimpey » ma jun 02, 2014 11:24 am

Duke schreef: Maar goed, je kunt het ook een situatie noemen waarin je sowieso wint. :smallgrin.gif:
LvG is een man van contradicties.

Zag een fragment waarin ie zich na dat oefenpotje effe liet gaan t.o.v. Valentijn Driessen. Ezel, steen enzo...

Yopi
Erelid
Berichten: 13144
Lid geworden op: zo jan 06, 2013 2:25 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Yopi » di jun 03, 2014 8:26 am

wimpey schreef:
Ontslag Van Gaal in ander licht

ROTTERDAM -
Het creatief omgaan met de waarheid is ook één van de kwaliteiten van Louis van Gaal. Hij maakt zich er vaker schuldig aan. In zijn pleidooi om het Nederlandse voetbalerfgoed op het WK links te laten liggen, liet hij weten dat hij zich daarbij door niets en niemand laat sturen.

Louis van Gaal ziet zijn ontslag als trainer van Bayern München heel anders.

"Ik beslis zelf met welke formatie ik speel. Geen directeur zegt hoe ik speel. Ja, Uli Hoeness deed dat even bij Bayern München. Daarom ben ik weggegaan.
Dit is een verdraaiing van de historische werkelijkheid. Louis van Gaal werd door Bayern München op 9 april 2011 ontslagen. Het was ook de reden dat hij tot het einde van zijn contract (30 juni 2012) kreeg uitbetaald zolang hij niet bij een andere club aan de slag ging. Van Gaal sloeg diverse aanbiedingen af, bleef thuiszitten en incasseerde het volledige resterende salarisbedrag.
:drecul.gif:
Dat is wel stug, zeg. :confused.gif:

Gebruikersavatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
Berichten: 33988
Lid geworden op: ma apr 19, 2004 10:09 am

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Duke » di jun 03, 2014 9:02 am

Het is me toch wat met die Van Gaal. :smallgrin.gif:
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali

wimpey
Berichten: 52107
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door wimpey » di jun 03, 2014 9:31 am

In ZIJN universum is het natuurlijk niet denkbeeldig dat HIJ wordt ontslagen. Komend seizoen krijgen we the battle between the Special One and the ONLY One. :excited.gif:

Gebruikersavatar
elliquido
Berichten: 7918
Lid geworden op: di feb 10, 2004 5:03 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door elliquido » di jun 03, 2014 9:46 am

wimpey schreef:
elliquido schreef:Maar waarom ontslagen? , wellicht omdat hij zich niet door ULI H. de les liet lezen qua opstelling en zijn ze er op deze manier uitgekomen.
http://www.fcbayern.de/de/news/news/2011/29019.php

De bondscoach lult uit z'n nek.
Op basis van de clubwebsite's objectieve berichtgeving ?
NOOIT meer Seedorf a.u.b.

Gebruikersavatar
elliquido
Berichten: 7918
Lid geworden op: di feb 10, 2004 5:03 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door elliquido » di jun 03, 2014 10:02 am

NOOIT meer Seedorf a.u.b.

Yopi
Erelid
Berichten: 13144
Lid geworden op: zo jan 06, 2013 2:25 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Yopi » di jun 03, 2014 10:17 am

http://www.youtube.com/watch?v=wyBK0_9eCSI

minuut 4:42: Hoeness legt uit.

wimpey
Berichten: 52107
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door wimpey » di jun 03, 2014 10:45 am

elliquido schreef: Op basis van de clubwebsite's objectieve berichtgeving ?
Nee, o.b.v. het feit dat de Bayern A.G. zich t.o.v. Adidas, Allianz en Audi geen verzinsels kan permitteren.

Dat hier discussie of twijfels over bestaan... :excited.gif: LvG stond 4e met Bayern in de BuLi. Kwalificatie CL stond op de tocht, dus dan ben je daar weg. Dat dat feit op planeet Louis anders wordt geïnterpreteerd, is voer voor psychologen.

Yopi
Erelid
Berichten: 13144
Lid geworden op: zo jan 06, 2013 2:25 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Yopi » di jun 03, 2014 10:53 am

Uli Hoeness legt in dat door mij aangeleverde fragment ook uit waarom. LVG wilde alles op zijn manier doen. Dat kon, maar dan moest hij winnen, winnen, winnen.

Ach, Van Gaal... het ligt nooit aan hem. :aai.gif:

Gebruikersavatar
zeux
Berichten: 33761
Lid geworden op: wo dec 29, 2010 6:30 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door zeux » di jun 03, 2014 12:29 pm

Vraagje aan de Mods.

Is het niet handiger om dit topic te hernoemen naar:

Het Grote Van Gaal Bash Topic

zodat hier de dagelijkse rituele afzeikposts over Van Gaal gepost kunnen worden en we het in de andere topics kunnen hebben over het WK, spelsysteem, speelwijze, etc. en dat bashposts gewoon hierheen worden verhuisd?
"Mensen worden door vraagtekens aan het denken gezet, niet door uitroeptekens." J.L. Heldring

Bert
Berichten: 35963
Lid geworden op: za feb 05, 2005 7:37 pm
Contacteer:

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Bert » di jun 03, 2014 1:10 pm

Ach guttegut.

Dat over-en-weer gehak op elkaar, daar is nog wel doorheen te komen hier op AT. Maar dat eenzijdig verontwaardigde gejank, dat is me toch vermoeiend. 'Hullie doen stom tegen Cruijff!' 'Ja maar mama, zij zijn ook echt stom tegen Van Gaal hoor!'

Prima als je een andere mening hebt. En ook prima als je daar fel over wilt discussiëren. En als je daar kinderachtig over doet, dan lees ik daar wel overheen. Een ander zal mij wellicht ook kinderachtig vinden. Maar doe dan alsjeblieft niet verontwaardigd over het kinderachtige gedrag van een ander. Wat gênant.
Nog steeds eens met Boem.

En met niemand anders!

Baseman
Berichten: 12899
Lid geworden op: do okt 23, 2003 11:06 am

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Baseman » di jun 03, 2014 1:18 pm

Hij heeft anders wel degelijk een punt...ik ben als niet-Ajacied waarschijnlijk wat objectiever richting Cruijff en Van Gaal, maar ik stoor me er tegenwoordig ook aan als er voor de zoveelste keer een pro/anti discussie bijna letterlijk wordt herhaald. Ook in deze topic is het weer zover, een constante herhaling van zetten waarin niemand afwijkt van de eerdere mening en het dus een zinloze paginavulling is.

Ik zou het ook prettig vinden als er 'gewoon' inhoudelijk gediscussieerd kan worden :biggthumpup.gif:

Gebruikersavatar
Arthur
Berichten: 13443
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:43 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door Arthur » di jun 03, 2014 1:53 pm

Eigenlijk zou iedereen zijn mening over de forumstokpaardjes standaard onder zijn naam moeten kunnen tonen.

Bijvoorbeeld:
Arthur
  • Jol/De Boer - de 4 kampioenschappen van De Boer tellen zwaarder dan het hoge aantal punten van Jol, dus De Boer is een betere trainer
  • Cruijff - Ik ben blij met de fluwelen revolutie en wat er nu bij de jeugdopleiding gebeurt
  • Van Gaal - Ajaxicoon en groot trainer, maar hork en geen enkele zelfkritiek. Falen op het WK zal straks meer aan kwaliteitsgebrek spelers liggen dan aan hem.
Op deze manier worden de discussies met elke nieuwe posting automatisch weer gevoerd, zonder dat iemand er nog aandacht aan hoeft te geven :smallgrin.gif:

Gebruikersavatar
zeux
Berichten: 33761
Lid geworden op: wo dec 29, 2010 6:30 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door zeux » di jun 03, 2014 2:01 pm

Arthur schreef:Eigenlijk zou iedereen zijn mening over de forumstokpaardjes standaard onder zijn naam moeten kunnen tonen.

Bijvoorbeeld:
Arthur
  • Jol/De Boer - de 4 kampioenschappen van De Boer tellen zwaarder dan het hoge aantal punten van Jol, dus De Boer is een betere trainer
  • Cruijff - Ik ben blij met de fluwelen revolutie en wat er nu bij de jeugdopleiding gebeurt
  • Van Gaal - Ajaxicoon en groot trainer, maar hork en geen enkele zelfkritiek. Falen op het WK zal straks meer aan kwaliteitsgebrek spelers liggen dan aan hem.
Op deze manier worden de discussies met elke nieuwe posting automatisch weer gevoerd, zonder dat iemand er nog aandacht aan hoeft te geven :smallgrin.gif:
Top idee!!
Ik heb ook wel eens gedacht aan een apart topic waar een aantal duidelijke meningen per poster staan ter referentie. Is daar gewoon naar te verwijzen bij 'misverstanden'. Kunnen er ook geen meningen toegedicht worden die er niet zijn.
"Mensen worden door vraagtekens aan het denken gezet, niet door uitroeptekens." J.L. Heldring

Gebruikersavatar
InnerHarbour
Berichten: 20534
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 1:09 am

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door InnerHarbour » di jun 03, 2014 6:06 pm

zeux schreef:Vraagje aan de Mods.

Is het niet handiger om dit topic te hernoemen naar:

Het Grote Van Gaal Bash Topic

zodat hier de dagelijkse rituele afzeikposts over Van Gaal gepost kunnen worden en we het in de andere topics kunnen hebben over het WK, spelsysteem, speelwijze, etc. en dat bashposts gewoon hierheen worden verhuisd?
Ach gut hou toch op, ik het je jarenlang dezelfde posters zien achtervolgen over de diversen forums die je niet mocht en daarmee elk topic zien vervuilen en nu ga je lopen janken bij de mods waar/wat/wanneer er iets over die engnek van Gaal gezegd mag worden?

Flikker toch op man.
YNWA

Gebruikersavatar
zeux
Berichten: 33761
Lid geworden op: wo dec 29, 2010 6:30 pm

Re: De nieuwe Bondscoach

Bericht door zeux » di jun 03, 2014 6:21 pm

InnerHarbour schreef:
zeux schreef:Vraagje aan de Mods.

Is het niet handiger om dit topic te hernoemen naar:

Het Grote Van Gaal Bash Topic

zodat hier de dagelijkse rituele afzeikposts over Van Gaal gepost kunnen worden en we het in de andere topics kunnen hebben over het WK, spelsysteem, speelwijze, etc. en dat bashposts gewoon hierheen worden verhuisd?
Ach gut hou toch op, ik het je jarenlang dezelfde posters zien achtervolgen over de diversen forums die je niet mocht en daarmee elk topic zien vervuilen en nu ga je lopen janken bij de mods waar/wat/wanneer er iets over die engnek van Gaal gezegd mag worden?

Flikker toch op man.

Ah, de tijden van Redbull & Rauf & Willem. Those were the days. Forumgeschiedenis. Nu in het heden.

Wie graag dagelijks z'n haat tegen Van Gaal wil afreageren moet dat lekker doen. Het is alleen zo spijtig wanneer ieder NL-elftal-gerelateerd topic daarin verzandt. Vandaar dit voorstel voor enige ordening.
"Mensen worden door vraagtekens aan het denken gezet, niet door uitroeptekens." J.L. Heldring

Plaats reactie