Supporterszaken...

Alles over Ajax in z'n algemeenheid.

Moderator: mods

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Supporterszaken...

Bericht door Ramona » di sep 28, 2010 3:27 pm

Supporters Ajax en FC Utrecht samen in actie tegen spreekkoren

Datum: 28-09-2010


Laatste gewijzigd: 28-09-2010


Categorie: AFCA Nieuws

De supportersverenigingen van Ajax en FC Utrecht gaan samen de strijd aan tegen de spreekkoren rondom de onderlinge duels van hun clubs. Dat is de uitkomst van verschil-lende gesprekken die door zowel de clubs als de supportersverenigingen zijn gevoerd.

Vriendjes
Het initiatief is niet bedoeld om ′vriendjes′ van elkaar te worden. De sportieve rivaliteit zal en moet er altijd blijven tussen Ajax en FC Utrecht. Wel moet de verhouding die de afgelopen jaren een negatief dieptepunt heeft bereikt, genormaliseerd worden zodat de wedstrijden toegankelijk blijven voor supporters van beide teams.

Als wij als supporters deze negatieve spiraal niet kunnen doorbreken is het onvermijdelijk dat de overheid met sancties komt waarbij bezoekende supporters niet meer welkom zijn bij wedstrijden. Dat moeten we samen voorkomen. De supportersverenigingen van beide clubs zullen daarom de komende tijd veel met elkaar optrekken en elkaars belangen ondersteunen.

Mede door dit initiatief is de uitspraak in het hoger beroep, waarin supporters van FC Utrecht verboden werd dit seizoen naar Amsterdam af te reizen, uitgesteld tot na de wedstrijd in de Arena op 3 oktober aanstaande.

In welk aantal de Utrechtfans zullen afreizen is de vraag aangezien er behoorlijk veel wantrou-wen is richting de Amsterdamse gemeente en politie. Vorig seizoen is immers voor de derde keer in de geschiedenis, een trein met Utrecht-supporters teruggestuurd nadat bij aankomst spreekkoren te horen waren.

Medewerking
Wij hopen dat iedereen meewerkt aan het indammen van de spreekkoren. Mochten wij als supporters daar niet in slagen en dermate over de schreef gaan dat de overheid een sanctie oplegt, moeten we ook niet klagen en hebben we het volledig aan onszelf te danken.

Bron: www.ajaxlife.nl

Deze actie is een eigen initiatief van de SVFCU, de SVA en de AFCA Supportersclub.


http://www.afcasupportersclub.nl/Prima initiatief! :biggthumpup.gif:

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 10:18 am

Ajax willen boete verhalen op vuurwerkgooiers
nieuws Door: Redactie op 29 sep 2010

Ajax kan een boete tegemoet zien van de Uefa voor het vuurwerk dat gisteravond tijdens Ajax - AC Milan werd afgestoken. Honderden fans van Vak 410 kwamen enkele minuten na het beginsignaal pas de tribune op. Op deze manier wilden zij nogmaals hun ongenoegen uiten over de prijsstelling van de toegangskaarten. Ajax wil de boete nu verhalen op de supporters van het sfeervak.

Boete
Vanuit het sfeervak werd er vuurwerk richting het veld gegooid. Daarvan belandde een deel tussen de eigen fans op de lange zijde. De wedstrijd werd even later stil gelegd omdat er een rookbom op het veld was beland.

De Uefa geeft doorgaans hoge boetes wanneer vuurwerk een Champions League-duel verstoort.

http://www.ajaxlife.nl/

Gebruikersavatar
Kowalczyk
Moderator English Section
Berichten: 13845
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:54 pm
Locatie: AMSTERDAM
Contacteer:

Re: Supporterszaken...

Bericht door Kowalczyk » wo sep 29, 2010 10:32 am

... De wedstrijd werd even later stil gelegd omdat er een rookbom op het veld was beland...
Kennelijk weer eens een biertje te veel achterover getikt op het Rembrandtplein, want dat het stil is gelegd wegens een rookbom kan ik me dus niet herinneren...

K.
Still alive...

Lionel
Berichten: 40969
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Supporterszaken...

Bericht door Lionel » wo sep 29, 2010 10:35 am

Ja. Een rookbom kwam in het vak onder 410. Er lag ook een rookbom op het veld. Het spel lag heel even stil. Suarez moest naar de kant om wat door te geven aan iemand van Ajax.
IK GELOOF!!!!!!

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 10:35 am

Yep...'t zag behoorlijk rood op het veld...Zal voor de volledigheid het statement van Vak410 ook plaatsen...

AFC Ajax – AC Milan
Een ieder keek uit naar de wedstrijden in Champions League. Ons trotse wit-rood-wit weer strijdend op het allershoogste podium. Heel Europa met het vizier op Amsterdam.
We hebben hier seizoenen voor moeten knokken en wachten. Voor de jongere generatie op het VAK is Champions League nog iets van ‘vroeger’. Toen VAK410 nog gehuisvest was op Noord.
De ontlading na het laatste fluitsignaal van Ajax – Dinamo Kiev was dan ook ongekend. Alle supporters, spelers en zelfs directie waren 1. Dagenlang was men in extase. Uit de kokertjes in Nyon kwamen grote namen. Ajax in de poule met AC Milan, Real Madrid en Auxerre.
Voor deze wedstrijden hebben we dus vorig jaar met z’n allen geknokt. Voor deze wedstrijden hebben wij in een half gevuld stadion tegen Paok geknokt. Voor deze wedstrijden hebben wij in een uitverkocht huis Dinamo Kiev verslagen.

Waar een passe-partout 5 jaar geleden nog te betalen was, Eur. 75,-, zijn de prijzen ditmaal doorgeslagen. Eur. 153,24. Hebben wij het hier allemaal voor gedaan? Is de trouwe supporter nu niet meer welkom?
Het bestaansrecht van een voetbalclub is enkel de supporter. Supporters zijn de ambassadeurs van de club. In goede tijden, maar zeker in slechte tijden. Altijd. Overal.
Een besef wat schijnbaar niet is doorgedrongen in de bestuurskamer. Of toch wel. Clubliefde. Een uniek fenomeen. Iets wat men zou moeten koesteren. Iets waar men ten alle tijden op terug kan komen. Maar het is ook iets waar men nu keihard misbruik van maakt. Afdreiging pur sang!

Als het aan ons had gelegen dan waren de wedstrijden in de groepsfase in een leeg stadion gespeeld. Maar de liefde voor de club is te groot. Het is spijtig om te constateren dat vele trouwe seizoenkaarthouders hier niet bij kunnen zijn. De wedstrijden met iets extra’s. Simpelweg omdat de kaarten niet te betalen zijn. Of dat men het gewoon niet wil betalen! Een stijging van 100% in 5 jaar is absurd en totaal niet te rechtvaardigen.

De mening over de prijssteling was na bekendmaking overal te lezen. Gesprekken met bestuur hebben enkel een waardecheque van Eur. 15,- opgeleverd. Geen korting, maar een vrij te besteden cheque. Het is een lachertje, maar bovendien een teken dat je weet dat je prijzen niet kosjer zijn.

Actie zou en moest er komen. Wij staan altijd positief achter de club. In goede tijden, in slechte tijden. Uit liefde, maar ook uit respect. Enkel is ditgeen alleen wederzijds in tijden dat het uitkomt. De supporters hebben getracht om op diplomatieke manier onze mening kenbaar te maken en voor een ommekeer te zorgen. Maar de trouwe fans zijn niet serieus genomen.
Wat rest is enkel onze mening op de tribune te uiten. Voor heel Europa. Dat is gedaan. Wij hebben gedaan wat vele denken, maar niet kunnen doen. Wij hebben gedaan wat wij moeten doen, zoals we altijd doen. Uit belang van de trouwe supporter op de tribune. Uit belang van de supporter die straks in november tegen Veendam in het stadion zit.
Enkel rest ons spijt te betuigen aan degene die slachtoffer(s) zijn geworden op vak 124 van deze daden en de jongens van vak 125. Dit had niet gemoeten.
De hele actie had niet gehoeven. Wij hebben het niet gewild. Maar wij hebben gedaan wat wij moesten doen…

Dit is ons geweten.

http://www.vak410.nl/

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 10:40 am

En wat foto's bij...Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding
http://www.ajaxlife.nl/

Gebruikersavatar
Jeroen126
Berichten: 2275
Lid geworden op: ma mar 27, 2006 4:42 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Supporterszaken...

Bericht door Jeroen126 » wo sep 29, 2010 10:56 am

Vuurwerk op het veld kan mij persoonlijk niet zo veel schelen, maar op je mede supporters gooien is natuurlijk not done.

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 11:00 am

Jeroennaarbeneden schreef:Vuurwerk op het veld kan mij persoonlijk niet zo veel schelen, maar op je mede supporters gooien is natuurlijk not done.

Zal, vermoed ik (hoop ik), een foutje geweest zijn.
Maar daarom is 't ook verboden. 't Blijft link spul, al vind ook ik het wel sfeerverhogend en was het opzich een goede actie.

Lionel
Berichten: 40969
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Supporterszaken...

Bericht door Lionel » wo sep 29, 2010 11:08 am

Het was ook "maar" een rookbom.. En het zal zeker niet de bedoeling zijn geweest.
IK GELOOF!!!!!!

Scherrer
AT Toto winner 10/11
Berichten: 6674
Lid geworden op: vr dec 31, 2004 12:53 am
Locatie: Amsterdam

Re: Supporterszaken...

Bericht door Scherrer » wo sep 29, 2010 11:14 am

Rishi schreef:Het was ook "maar" een rookbom.. En het zal zeker niet de bedoeling zijn geweest.
Niet waar. Er zijn ook een aantal strijkers en een fakkel in 124 beland. Bron: vriend van me die daar zat.

'Een foutje' zoals Ramona het noemt is natuurlijk belachelijk mild. Het is gewoon een schande. Strijkers, een rookbom en een fakkel op je eigen fans gooien. Per ongeluk, my ass. Je weet dat dit kan gebeuren als je vanuit de ingang van het vak dingen het veld probeert op te gooien.
***

Lionel
Berichten: 40969
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Supporterszaken...

Bericht door Lionel » wo sep 29, 2010 11:15 am

:blush.gif:

Ik dacht dat het alleen om die rookbom ging.
IK GELOOF!!!!!!

Gebruikersavatar
Jeroen126
Berichten: 2275
Lid geworden op: ma mar 27, 2006 4:42 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Supporterszaken...

Bericht door Jeroen126 » wo sep 29, 2010 11:16 am

Maar een rookbom, Rishi? Wel eens zo'n ding naast je donder gehad?

Lionel
Berichten: 40969
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Supporterszaken...

Bericht door Lionel » wo sep 29, 2010 11:22 am

Dat rookt veel ja en het is even vervelend maar het is ook weer geen ramp. Zo een ding werd een meter naast me afgestoken. Je schrikt even en that's it. Maar ik kan me voorstellen dat het voor mensen schrikken kan zijn. Zeker omdat de rookbom van boven kwam. En ook nog eens de strijkers en fakkels.
IK GELOOF!!!!!!

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 11:25 am

Scherrer schreef:
Rishi schreef:Het was ook "maar" een rookbom.. En het zal zeker niet de bedoeling zijn geweest.
Niet waar. Er zijn ook een aantal strijkers en een fakkel in 124 beland. Bron: vriend van me die daar zat.

'Een foutje' zoals Ramona het noemt is natuurlijk belachelijk mild. Het is gewoon een schande. Strijkers, een rookbom en een fakkel op je eigen fans gooien. Per ongeluk, my ass. Je weet dat dit kan gebeuren als je vanuit de ingang van het vak dingen het veld probeert op te gooien.

Dat is een ander verhaal natuurlijk.

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 11:46 am

AMSTERDAM - Ajax wil de boete die het van de UEFA tegemoet kan zien voor het vele vuurwerk dat gisteravond tijdens de Champions League-ontmoeting met AC Milan afgestoken en gegooid werd op de eigen tribunes en het veld, verhalen op de supportersgroep VAK410. De fanatiekelingen protesteerden met de actie tegen de hoge prijzen van de kaartjes voor het miljoenenenbal.


Excuses aan medesupporters
Supportersgroep VAK410 heeft ondertussen haar excuses aangeboden aan de toeschouwers op de eerste ring, die slachtoffer zijn geworden van het vuurwerk. ,,Dat spijt ons en had niet gemoeten. Alleen had de hele actie niet gehoeven", verwijzen de fans naar de CL-prijzen, die volgens hen in vijf jaar tijd verdubbeld zijn.

Van de actie an sich hebben de aanhangers geen berouw. ,,We hebben getracht om op diplomatieke manier onze mening kenbaar te maken en voor een ommekeer te zorgen. Maar de trouwe fans zijn niet serieus genomen. Wat rest is enkel onze mening op de tribune te uiten. Voor heel Europa. Wij hebben gedaan wat velen denken, maar niet kunnen doen. Uit belang van de trouwe supporter op de tribune. Uit belang van de supporter die straks in november tegen Veendam in het stadion zit", zo valt te lezen op de website van de fans.

Vuurwerkbombardement
De honderden fans die deel uitmaken van de harde kern van Ajax kwamen pas enkele minuten ná het eerste fluitsignaal van het duel met de Italianen de tribunes van de Amsterdam Arena op.

Meteen gooiden ze vuurwerk - rookbommen, fakkels en rotjes - van de tweede ring richting het veld, maar veel daarvan belandde tussen eigen fans in de F-Side en op de lange zijde. Daar zaten tal van kinderen. Sommigen ontsnapten ternauwernood aan het ontploffende en brandende vuurwerk en verlieten het vak.

De supporters ontrolden vlak daarna nog een spandoek, waarin ze hun ongenoegen uitten over de aanpak van Ajax rond de hoge prijzen van tickets bij de CL-duels.

Duel stilgelegd
Mede door het vuurwerk ontstond een rookgordijn, waardoor de Duitse scheidsrechter Felix Brych zich genoodzaakt zag het duel twee minuten stil te leggen. Na een oproep van de stadionspeaker keerde de rust terug in het stadion van de viervoudig Europa Cup 1-winnaar.

Ajax kan niettemin de borst natmaken. De Europese voetbalbond UEFA is doorgaans niet mals met boetes als duels in de Champions League worden verstoord. (RED/MC)

http://www.ad.nl


Iets anders gooien dan slingers vanaf een 2e ring is natuurlijk not done...hoe komen ze daarbij?? :confused.gif: :excited.gif:

Zonde van een opzich goede actie.

Gebruikersavatar
MIKE_ZUID2 (ASR_AFCA)
AT Toto winner 07/08
Berichten: 4097
Lid geworden op: do mei 13, 2004 1:58 pm

Re: Supporterszaken...

Bericht door MIKE_ZUID2 (ASR_AFCA) » wo sep 29, 2010 1:00 pm

Ik ben blij dat er een groep een statement maakt. Dat vak410 besluit om 5 minuten de boel dicht te houden prima. Verdere actie doekjes prima, allemaal geen enkel probleem mee, vond het zelfs een actie waar ik zelf ook achter sta.

Fakkels, rookpotten, ander vuurwerk .... ik ben pro-pyro. Maar wel op een manier die enigszins 'in control' is. Dat kon vak410 gisteren niet vooraf weten en dus hadden ze in onderling overleg het vuurwerk niet moeten inzetten. Als je niet de veiligheid onderling kan garanderen, moet je het op een andere wijze doen (misschien begin 2e helft ofzo)

Gebruikersavatar
Ramona
Erelid, Toto winner 03/04, 17/18, EC 08
Berichten: 33405
Lid geworden op: vr sep 12, 2003 5:58 pm
Locatie: Nijmegen

Re: Supporterszaken...

Bericht door Ramona » wo sep 29, 2010 1:12 pm

Actie met een zwart randje

Datum: 29-09-2010


Laatste gewijzigd: 29-09-2010


Categorie: AFCA Nieuws

Gisteravond tijdens de Champions Leaque wedstrijd Ajax-AC Milaan heeft vak410 actie gevoerd tegen de prijsstellingen van de toegangsbewijzen voor de passe-partouts die Ajax meende te moeten vragen voor de 1e ronde van het miljoenenbal. Door de eerste 5 minuten het gehele vak leeg te houden en daarna middels spandoeken en leuzen hun statement kracht bij te zetten zouden zij een sterk signaal hebben afgegeven. Maar zoals zo vaak zijn er naast de mensen die een positief statement willen brengen ook altijd mensen die er meteen misbruik van willen maken en de actie aangrijpen om op hun eigen manier hun ongenoegen te uiten door ondoordachte dingen te doen. Zo ook gisteravond toen een aantal lieden op vak 410 het nodig vond om bij het betreden van het vak rookpotten en bommen op het eigen vak te gooien, maar het daarnaast ook nodig vonden om dit naar beneden te gooien naar ondergelegen vakken en op het veld. Vreemd genoeg doen deze figuren dit altijd onherkenbaar en stiekem om zo maar niet herkend te kunnen worden op camerabeelden, wat dus duidt op bewust handelen. Wat bezield deze gasten. Dit is niet stoer maar eerder oerstom. Gelukkig is er op de onder gelegen tribunes niemand gewond geraakt, want dit had zo maar anders kunnen zijn. Iemand kreeg een rookpot in zijn nek en een bom viel gelukkig tussen een paar mensen in die weg konden rennen voor er ongelukken gebeurden.

De AFCA Supportersclub steunt de actie van vak410 tegen de belachelijke prijzen die Ajax hanteert maar veroordeeld het afsteken van en het gooien naar tribunes van rookpotten en bommen. Of dit nu de bedoeling is of niet, er hadden zich gisteravond ernstige gewonden bij de EHBO posten gemeld kunnen hebben.

http://www.afcasupportersclub.nlMee eens.

Gebruikersavatar
666
Site Admin
Berichten: 7077
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm
Locatie: vak 122 in de showroom van Handelshuis Ajax N.V.
Contacteer:

Re: Supporterszaken...

Bericht door 666 » wo sep 29, 2010 1:19 pm

De Duivel is uijteraard pro pyro, maar alleen als de bommen en granaten vanuit de eerste ring in het niemandsland tussen zuid en het veld worden gegooid EN als de vuurwerkafstekers zelf de bijbehorende boete uit eigen zak betalen.

Als de pyromaantjes vinden dat hun rookbommen en bengaals rood licht ook een meerwaarde voor de sfeer in de rest van het stadion hebben (wat natuurlijk ook zo is) staat het ze vrij om met de collectebus langs te gaan om de UEFA-boete te financieren.

Hoewel... gezien de prijzen die Ajax voor de passepartouts heeft gerekend zou je ook kunnen stellen dat de supporters die boete alvast vooruit hebben betaald.

:onfire.gif: :666.gif:
Sign your name on
the dotted line:

.............................

Gebruikersavatar
mattie
AT WC 2010 winner, AT Toto winner 11/12, 14/15, 18/19
Berichten: 8468
Lid geworden op: do jun 10, 2004 9:10 pm

Re: Supporterszaken...

Bericht door mattie » wo sep 29, 2010 1:26 pm

herkenbaar op camera is een stadionverbod van 18 mnd... las ik net op Ajax.nl + boete betalen.
Je weet dat het verboden is en dan toch je club benadelen.. heb je dan de hersens van een kakkerlak of nog minder?
Winnaar AT Toto 2018/2019...

EtH een transfer is je gegund.. Adieu :biggthumpup.gif:

Gebruikersavatar
999
Berichten: 51224
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Supporterszaken...

Bericht door 999 » wo sep 29, 2010 2:10 pm

.. minder .. veul minder ...

brigade zuid
AT Toto winner 15/16
Berichten: 23396
Lid geworden op: ma apr 26, 2004 10:51 pm

Re: Supporterszaken...

Bericht door brigade zuid » wo sep 29, 2010 7:36 pm

Ik sta volledig achter de gehele actie.

Gebruikersavatar
MIKE_ZUID2 (ASR_AFCA)
AT Toto winner 07/08
Berichten: 4097
Lid geworden op: do mei 13, 2004 1:58 pm

Re: Supporterszaken...

Bericht door MIKE_ZUID2 (ASR_AFCA) » wo sep 29, 2010 9:02 pm

brigade zuid schreef:Ik sta volledig achter de gehele actie.
Met de actie is ook niets mis, vak410 had er alleen rekening moeten houden met vuurwerk in een leeg thuisvak .... waardoor er toch snel gegooid wordt in plaats van doorgegeven etc.
Laten we met zijn allen hopen dat de straffen mee zullen vallen vanuit de UEFA, en Ajax en vak410 samen tot een redelijke strafmaat komen en vak410 deze strafmaat kan accepteren zonder al teveel te moeten inleveren door bijvoorbeeld meer de hand in eigen boezem te steken en Ajax ervan te overtuigen dat ze het vak als geheel meer onder controle zullen krijgen.
(zet bijvoorbeeld meer eigen mensen in op het vak, als die er voorafgaand aan de opkomst na 5 minuten hadden gestaan had het heel anders gelopen). Ze zullen bij Ajax door het stof moeten en moeten aantonen dat ze er alles aan zullen doen om dit soort escalaties niet meer voor te laten komen in de toekomst, anders kan Ajax niet anders dan hard straffen.
Ik ga er wel vanuit dat vak410 ondertussen voorbereid is op een gesprek, en dit ook naar behoren kunnen en zullen afhandelen, want ze hebben wel een aantal mensen die qua communicatie goed werk verrichten.
Laat vak410 de andere discussies , die misschien op andere momenten relevant kunnen zijn, terzijde schuiven. Ze moeten zich nu richten op het mislukte vuurwerk deel en dit benaderen op een professionele, volwassen wijze en komen met aanbevelingen, sancties tegen eigen vak410-ers, perspectieven, etc.

Succes vak410, laat je nu van je volwassen kant zien zodat de gemoederen weer snel bedaren en we verder kunnen met het positief ondersteunen van onze ploeg in plaats van te zwarte Pieten en ons met deze negatieve shit bezig te houden!!!

Gebruikersavatar
El Clavo
AT Toto winner 08/09
Berichten: 14093
Lid geworden op: do apr 29, 2004 6:42 pm
Locatie: Mijdrecht

Re: Supporterszaken...

Bericht door El Clavo » vr okt 01, 2010 2:15 pm

Het bericht op afca.nl over Vak127 vind ik dan weer bijzonder vreemd...

http://www.afca.nl/index_3.htm?x=339&y=264

Gebruikersavatar
MIKE_ZUID2 (ASR_AFCA)
AT Toto winner 07/08
Berichten: 4097
Lid geworden op: do mei 13, 2004 1:58 pm

Re: Supporterszaken...

Bericht door MIKE_ZUID2 (ASR_AFCA) » vr okt 01, 2010 2:24 pm

Zag ik een uitgebreider commentaar op ajaxnetwerk van je?

Gebruikersavatar
Kowalczyk
Moderator English Section
Berichten: 13845
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:54 pm
Locatie: AMSTERDAM
Contacteer:

Re: Supporterszaken...

Bericht door Kowalczyk » vr okt 01, 2010 2:27 pm

El Clavo schreef:Het bericht op afca.nl over Vak127 vind ik dan weer bijzonder vreemd...

http://www.afca.nl/index_3.htm?x=339&y=264
Wel grappig dat ik net tijdens Ajax - Milan niet op van 127 stond, voor het eerst in jaren. Ik kwam wat laat binnen en vond het te druk, dus ben ik ergens op 129 gaan zitten, waar nog plek was.

Ik hoef me dus niet aangesproken te voelen! :smile-ajax.gif: :ajaxsmiley.gif:

K.
Still alive...

Plaats reactie