Erik ten Hag

Alles over Ajax in z'n algemeenheid.

Moderator: mods

Gebruikersavatar
Jinne
Site Admin
Berichten: 12091
Lid geworden op: ma sep 22, 2003 11:05 am
Locatie: Amsterdam, Holland
Contacteer:

Re: Erik ten Hag

Bericht door Jinne » di mei 24, 2022 9:42 am

Je hebt al de linksback van Engeland dus zonde om daar geld uit aan te geven. Beter de focus op 2 of 3 grote aankopen en zorgen dat je Sancho en Rashford weer aan het voetballen krijgt. Al is een potje van 100 miljoen dan al snel op.
He's not the Messiah. He's a very naughty boy!

Yopii
Berichten: 12340
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Yopii » di mei 24, 2022 9:49 am

Lionel schreef:
di mei 24, 2022 9:24 am
Ik vind die Nunez echt fantastisch. Koop nog een Frenkie en een Timber en ze zullen in ieder geval beter voetbal spelen. Die Fred speelt bij Brazilie ook altijd geweldig. Die moet gewoon op de juiste manier gebruikt worden. Maak hem een soort Schone met Frenkie ernaast.
Bij elkaar 200 miljoen? :confused.gif:


Donny kan best nuttig zijn in een goed georganiseerd elftal. Ten Hag zal gebruik moeten maken van spelers die hij heeft.

Gebruikersavatar
999
Berichten: 54937
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Erik ten Hag

Bericht door 999 » di mei 24, 2022 11:07 am

’Ik heb een plan, een heel groot plan zelfs’
Erik ten Hag kijkt rond op Old Trafford, het stadion van zijn nieuwe werkgever Manchester United. „Als je elke dag met z’n allen keihard werkt, moet daar iets moois uitkomen.”

FOTO’S GETTY IMAGES

REPORTAGE Engelse media genieten van bevlogenheid en charme waarmee Ten Hag begint in Manchester
In het ene deel van de stad Manchester reed de bus van Manchester City rond voor de parade van de Premier League-beker die onder Pep Guardiola voor de vierde keer in vijf jaar is gewonnen. In het andere deel van de stad stelde Manchester United Erik ten Hag als een soort trofee voor. Hij moet de club na tien jaar juist weer aan de landstitel helpen.


door Marcel van der Kraan

Het duurde even, maar halverwege de officiële presentatie van Erik ten Hag op Old Trafford had het leger aan Engelse verslaggevers dé quote waar iedereen op hoopte. „Aan het tijdperk van Klopp en Pep Guardiola kan een eind komen, ook als ze hier nog blijven zitten.” Aldus de man die Ajax succes bezorgde en nu hetzelfde wil doen in Manchester.

De opvolger van de falende en nu bij het eerste elftal vertrokken Duitse coach Ralf Rangnick werd er met een paar handige vragen naar toe geleid. Kan Man United pas weer succes gaan boeken als de Duitse trainer van Liverpool en de Spaanse kampioenenmaker Guardiola zijn vertrokken? Dat was de vraag die hem werd voorgelegd.

Daar kon hij onmogelijk bevestigend op antwoorden, want het zou betekenen dat er een lange periode zonder silverware nog aanbreekt onder zijn leiding. En dus kwam Ten Hag met zijn eigen visie op de twee topcoaches, die vanaf nu zijn grote rivalen zijn. „Aan elk tijdperk komt een einde.”

Het zou wat zijn als hij de totale dominantie van het duo in de Premier League, de beste en meest beladen competitie ter wereld, kan doorbreken. Ten Hag: „Laat ik vooropstellen dat ik ze allebei enorm bewonder. Wat Liverpool en Man City doen is geweldig, maar je weet in het voetbal dat het nooit oneindig doorgaat.”

’Dat zijn teksten

die we willen horen’

Prachtig, vinden de Engelse verslaggevers op de eerste vijf rijen van de zaal in het stadion waar Ten Hag even eerder aan de zijde van een perschef is binnengetreden. „Dat zijn de teksten die we willen horen”, zegt een van hen. Misschien is het een waarschuwing voor de Nederlander, die zijn uitspraken over de twee rivalen waarschijnlijk nog vaak zal terughoren.

Bij zijn entree deed Ten Hag zijn best om de mannen én dame (van Sky Sports), die Louis van Gaal bij vlagen tot wanhoop dreven, bijzonder amicaal te begroeten. Hij ging uitgebreid de handen schudden met iedere journalist op de voorste twee rijen. Even dacht Manchester United dat hij ging kennismaken met de hele zaal, maar gelukkig zag Ten Hag zelf ook in dat dit een beetje te gek was. „Now, eh, hi all!”

Het werd wel op prijs gesteld. Iedereen in Manchester proefde het enthousiasme waarmee hij te werk wil gaan. In zijn witte overhemd en beige colbert zag hij er onberispelijk uit bij zijn eerste sprong in het diepe.

De vragen werden achter elkaar op hem afgevuurd. Wat vindt hij er nu van dat Louis van Gaal zijn nieuwe werkgever omschreven heeft als een commerciële club en niet als een voetbalclub?

Ten Hag maakte maar meteen zijn punt. „Ik vaar mijn eigen koers en bepaal zelf wel hoe ik er naar kijk. Ik heb met de directeuren van deze club gesproken. Uit alle gesprekken merk ik dat het voetbal hier op de eerste, tweede en derde plek staat. En elke club heeft in deze tijd heel hard de commercie nodig. Dus dat begrijp ik.”

En natuurlijk wilde iedereen weten of Donny van de Beek weer terugkomt. Ten Hag draait daar niet omheen. „We hebben een mooie selectie, maar ik kijk er vanzelfsprekend naar uit om Donny te ontmoeten straks in het nieuwe seizoen.”

Hij heeft geen grote gesprekken met zijn nieuwe spelersgroep op de agenda staan. „Nee, ze moeten eerst maar eens op vakantie gaan. Als ik straks in pre-season de boel bij elkaar heb, ga ik met ze praten.”

Ook met Cristiano Ronaldo? Wat zijn de plannen met hem, vraagt een Engelse verslaggever. Ten Hag, grijnzend: „Zal ik dat eerst maar eens met Cristiano zelf bespreken?” Er werd flink om gelachen, maar Ten Hag vulde serieus aan dat hij voor de grote Ronaldo natuurlijk een rol ziet weggelegd in zijn elftal. Net als voor Harry Maguire, die door de aanhang en Britse media beschimpt is na fouten en blunders in de defensie. De international van het Engelse elftal zou geen kans meer maken om te blijven.

Ten Hag gaf Maguire meteen een steuntje in de rug: „Maguire heeft een prima bijdrage gehad aan dit elftal van Man United. He is a great player. Heeft al veel bereikt in zijn carrière en ik kijk er naar uit om ook met hem te gaan werken.”

Rond United hangt al jaren een depressieve sfeer vanwege het uitblijven van grote successen. Het is negen jaar geleden dat de club onder Sir Alex Ferguson en met Robin van Persie als topschutter het landskampioenschap binnenhaalde. Is hij niet bang dat hij hier zijn reputatie op het spel zet, zijn de risico’s niet veel te groot? En heeft hij daar niet lang over nagedacht voordat hij ’ja’ zei tegen Man United?

Topkwaliteit eisen

en zelf brengen

Ten Hag liet blijken dat er geen enkele twijfel is geweest bij hem. „Zo zie ik dat helemaal niet. Deze club heeft grote dingen gedaan in het verleden. Ik kijk er nu alleen maar enorm naar uit om met al deze nieuwe mensen hier te gaan werken. Ik heb alles voor mijzelf vooraf goed geanalyseerd, in deze fase analyseer ik de selectie nog verder, ik heb een plan, een heel groot plan zelfs, en dat ga ik uitvoeren. Als je dan elke dag met z’n allen keihard werkt, moet daar iets moois uitkomen.”

Maar goed, hij weet toch ook dat hij het straks tegen de beste coaches van de wereld moet opnemen en dat het elke wedstrijd in de Premier League een groot gevecht wordt? „Ja”, zei Ten Hag. „Maar ik heb als trainer van Ajax al eerder grote coaches uit de Premier League ontmoet en ik weet hoe ik daarmee moet dealen. Dit is een grote league, daar ben ik mij van bewust, maar ik heb er hartstikke zin in.”

Hij legt uit dat de sfeer en de dynamiek bij een club niet alleen afhankelijk is van het aankoopbeleid, supporters of de clubleiding. Hij doelt op zichzelf. „De club schept voorwaarden en ik ga met de spelers werken. Het is logisch dat ik naar de sfeer en spirit bij een club kijk vooraf, maar het ligt ook aan mij als trainer. Ik moet een bepaalde dynamiek brengen in de selectie en de club. We willen top zijn, dan moet ik ook topkwaliteit eisen en zelf brengen.”
’Gesproken met Louis, maar ook met vele anderen’
Erik ten Hag en Man United-directeur John Murtough.

MANCHESTER Bij al zijn werk gaat Erik ten Hag al jaren methodisch te werk en deed hij bij al zijn clubs het huiswerk voordat hij zijn handtekening zette. Van Bayern München tot Go Ahead Eagles en van Ajax tot Manchester United.

Tot dat huiswerk behoorde een groot aantal gesprekken met mensen in de top van de voetbalwereld. Louis van Gaal was een van die mannen, maar Ten Hag wekt niet de indruk dat hij de oud-coach van United nou specifiek om raad is gaan vragen. „Ik kwam hem tegen op de première van zijn film”, vertelt Ten Hag. Dat was een avond waarbij de halve wereld even met de huidige bondscoach van Oranje babbelde. Ten Hag dus ook.

En verder? „Ik heb gesproken met Louis maar ook met vele anderen.” Hij gaat niet al te diep in op de namen van de mensen die interessant voor hem waren. De Duitser Ralf Rangnick staat wel op dat lijstje, maar dat is ook omdat Rangnick hem vooral zelf graag veel wil vertellen over de selectie van United.

Ten Hag laat tijdens zijn presentatie in Manchester vooral merken dat hij eigenlijk gewoon zijn eigen koers vaart, zijn eerste assistent Mitchell van der Gaag het meest serieus zal nemen en aan Steve McClaren een goeie heeft voor al diens kennis van het Engelse topvoetbal.

Rangnick heeft bovendien een merkwaardig afscheidsinterview gegeven aan de Britse media, waarbij hij heeft aangegeven dat het mogelijk moet zijn om binnen een jaar een grote trofee te veroveren met Man United. Daarmee zet hij ongevraagd Ten Hag onder druk, terwijl de Duitser er zelf als interim-boss een rommeltje van heeft gemaakt en nooit de kopstukken in zijn selectie onder controle heeft gekregen.
’Had Old Trafford nog nooit bezocht’
MANCHESTER Erik ten Hag deed een bijzondere onthulling, althans voor iedereen bij Manchester United. Hij zette deze maandag voor het eerst van zijn leven voet in het stadion Old Trafford. „Nee, ik heb nooit eerder een wedstrijd gecoacht of bezocht hier.”

Opmerkelijk voor iemand die al meer dan dertig jaar in het profvoetbal werkzaam is, maar de gefronste wenkbrauwen maakten al snel plaats voor bewondering toen de Nederlander vertelde dat United van kind af aan zijn favoriete club was. „Ik had een paar clubs, want ik had favoriete clubs in verschillende landen. Maar in Engeland was het beslist Manchester United.”

Op de vraag of dat antwoord niet is ingegeven door het feit dat hij nu net een flink contract heeft getekend bij de club, schudt hij lachend het hoofd. „Nee, het was als jongetje altijd al United!”
De T.

Yopii
Berichten: 12340
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Yopii » di mei 24, 2022 11:18 am

ik heb een plan, een heel groot plan zelfs, en dat ga ik uitvoeren.
Hallelujah! :hypocrite.gif:

Lionel
Berichten: 42871
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Lionel » di mei 24, 2022 2:19 pm

Yopii schreef:
di mei 24, 2022 9:49 am
Lionel schreef:
di mei 24, 2022 9:24 am
Ik vind die Nunez echt fantastisch. Koop nog een Frenkie en een Timber en ze zullen in ieder geval beter voetbal spelen. Die Fred speelt bij Brazilie ook altijd geweldig. Die moet gewoon op de juiste manier gebruikt worden. Maak hem een soort Schone met Frenkie ernaast.
Bij elkaar 200 miljoen? :confused.gif:


Donny kan best nuttig zijn in een goed georganiseerd elftal. Ten Hag zal gebruik moeten maken van spelers die hij heeft.
Donny is niet de nummer 10 van United. Hij kan toch niks speciaals?

Ik neem aan dat Ten Hag wel een potje heeft van 200-300 miljoen deze zomer. Er zal ook flink wat weggaan.
IK GELOOF!!!!!!

Yopii
Berichten: 12340
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Yopii » do jun 23, 2022 2:33 pm


LucaS
Berichten: 51436
Lid geworden op: di mar 09, 2004 1:13 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door LucaS » do jun 23, 2022 2:53 pm

Ze hebben wel gelijk
I think I lost my fucking headache

Gebruikersavatar
Zuidema
Berichten: 10892
Lid geworden op: zo nov 09, 2003 1:35 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Zuidema » do jun 23, 2022 10:34 pm

LucaS schreef:
do jun 23, 2022 2:53 pm
Ze hebben wel gelijk
Afbeelding
Als lemmingen...?

LucaS
Berichten: 51436
Lid geworden op: di mar 09, 2004 1:13 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door LucaS » vr jun 24, 2022 12:05 am

Ach, Twin Peaks
I think I lost my fucking headache

LucaS
Berichten: 51436
Lid geworden op: di mar 09, 2004 1:13 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door LucaS » vr jun 24, 2022 12:06 am

Hoe je als grootmacht kan afglijden. De entourage van Antony heeft Ajax gevraagd te luisteren naar biedingen op Antony, naar het schijnt. Omdat ze niet kunnen/willen betalen wat de speler waard is
I think I lost my fucking headache

De Dominee
Berichten: 3468
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Erik ten Hag

Bericht door De Dominee » vr jun 24, 2022 6:06 am

Luisteren is prima. Lopen we daarna schaterlachend weer weg, terwijl we nog even tussen neus en lippen door de aanbieding weigeren.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

Ajax Rules
Berichten: 27306
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Erik ten Hag

Bericht door Ajax Rules » vr jun 24, 2022 8:01 am

LucaS schreef:
vr jun 24, 2022 12:05 am
Ach, Twin Peaks
Groot TP/Lynch-liefhebber hier!!! :biggthumpup.gif:
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

wimpey
Berichten: 47390
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Erik ten Hag

Bericht door wimpey » vr jun 24, 2022 9:04 am

Ajax Rules schreef:
vr jun 24, 2022 8:01 am
LucaS schreef:
vr jun 24, 2022 12:05 am
Ach, Twin Peaks
Groot TP/Lynch-liefhebber hier!!! :biggthumpup.gif:
Groot liefhebber van Sherylinn Fenn hier.

Als ik EtH een raad mag geven: vertrouw niet teveel op je eigen inzichten v.w.b. aankopen. :smallgrin.gif:

LucaS
Berichten: 51436
Lid geworden op: di mar 09, 2004 1:13 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door LucaS » vr jun 24, 2022 10:51 am

Madchen Amick natuurlijk

Je kan wel schaterlachend weglopen, maar je moet Antony niet tegen je in het harnas jagen. Vandaar dat het spreken met de entourage van Antony door MU illegaal is. Of was, het gebeurt tegenwoordig openlijk, dus er zal -buiten de praktische uitvoerbaarheid- wel iets in veranderd zijn.
I think I lost my fucking headache

Ajax Rules
Berichten: 27306
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Erik ten Hag

Bericht door Ajax Rules » vr jun 24, 2022 12:39 pm

wimpey schreef:
vr jun 24, 2022 9:04 am
Groot liefhebber van Sherylinn Fenn hier.
In haar jonge jaren (en die rol) een van de knapste vrouwen aller tijden wat mij betreft.

(De jonge Madchen Amick is trouwens ook prachtig als Shelly. En Donna ook. Laura Palmer is eigenlijk iets ordinairder/gewoner dan genoemde drie).
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Yopii
Berichten: 12340
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Yopii » vr jun 24, 2022 12:55 pm

Als ik EtH een raad mag geven: vertrouw niet teveel op je eigen inzichten v.w.b. aankopen. :smallgrin.gif:
DAt is het probleem: in de PL moet de manager zijn eigen transferstrategie uitdenken, dat is zowat zijn belangrijkste taak. In Nederland heb je daar een TD voor.

Ten Hag heeft daar geen kaas van gegeten, dat is bij Ajax al opgevallen. Kwam hij aanzetten met bekenden als Klaiber en Labyad.

LVG is ook stukgelopen op dit onderdeel van de baan. Heeft zijn roeping als scout niet gemist.

Ten Hag graaft zijn eigen graf. MU is een te grote en te trotse club om Ajax 2 te willen worden. Dat pikken de fans niet, tenzij hij vanaf dag 1 City en Liverpool te kakken zet.

Mano
Berichten: 11319
Lid geworden op: wo jul 21, 2004 2:29 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door Mano » vr jun 24, 2022 12:58 pm

EtH heeft training en spelinzicht maar aankoop-inzicht, nee daar heb ik hem nog niet op betrapt. die rol moet hij aan anderen over laten.

Denk alleen bij Man Utd dat men zegt: wie zoek je? ipv WAT voor type zoek je
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!

wimpey
Berichten: 47390
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Erik ten Hag

Bericht door wimpey » vr jun 24, 2022 1:02 pm

Yopii schreef:
vr jun 24, 2022 12:55 pm
Ten Hag graaft zijn eigen graf. MU is een te grote en te trotse club om Ajax 2 te willen worden. Dat pikken de fans niet, tenzij hij vanaf dag 1 City en Liverpool te kakken zet.
Schijnt een budget van 140M te hebben. Dat is niet veel. Daarmee draai je jaren rampspoed niet effe snel om. Frenkie voor 80M halen zou een goede zet zijn. Antony voor 60M ook. Wat ie niet moet doen, is er 5 van ca. 30M halen.

Verder zal ie Rashford, Sancho weer aan de praat moeten krijgen. En uit de opleiding putten. Die was bij Man U ooit grandioos... Denk dat spelers, ook daar, wel graag met 'm werken. Beetje kruising van een nutty professor en een workaholic, maar wel een eerlijke kerel met een enorm voetbalhart. En met veel kennis. Ik hoop dat ie het redt daar.

Yopii
Berichten: 12340
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Yopii » vr jun 24, 2022 1:14 pm

Schijnt een budget van 140M te hebben. Dat is niet veel.
Sterker nog, dat is te weinig.

Ik las ergens dat MU niet meer te hoge transferbedragen wil betalen, in tegenstelling tot vroeger. Dan gaat het erg moeilijk worden. Wat heb je dan te bieden? Geen CL, zware concurrentie: zo gunstig staan de sterren niet voor MU.

Vandaar misschien dat Ten Hag spelers probeert te halen die voor hém komen. Tegelijkertijd is dat ook zo riskant.

Mano
Berichten: 11319
Lid geworden op: wo jul 21, 2004 2:29 pm
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door Mano » ma jun 27, 2022 9:15 am

Daarnaast zet de Ajax-leiding ook een overstap van Owen Wijndal in de steigers. 'Bronnen verzekeren dat ook de linksback op weg is naar Ajax, ook omdat Nicolás Tagliafico deze zomer "eindelijk" zijn langgewenste overstap naar een topcompetitie lijkt te gaan maken. De Argentijn is net als teamgenoten Antony, Jurriën Timber en Lisandro Martínez op het lijstje van trainer Erik ten Hag bij Manchester United verschenen.'
EtH lijkt alleen maar te shoppen bij Ajax. Zie op twitter dat de Man Utd fans daar ook behoorlijk moe van worden.
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!

Alexander
Berichten: 7947
Lid geworden op: wo sep 24, 2003 5:19 pm

Re: Erik ten Hag

Bericht door Alexander » ma jun 27, 2022 9:24 am

Als Ten Hag Frenkie en de Ligt haalt dan staat in ieder geval de basis van dat elftal. Maar ik denk persoonlijk dat beide jongens op een hoger niveau terecht kunnen.

Yopii
Berichten: 12340
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Yopii » ma jun 27, 2022 9:26 am

Tja, bij Ajax shopte hij ook bij zijn vorige club, dat was te verwachten.

Tegelijkertijd zit MU in een moeilijk parket. Zonder CL heeft het minder te bieden dan de concurrentie. Dan moet je dat financieel compenseren, maar ik lees juist dat MU zuiniger wil doen op de transfermarkt. Het genoemde budget van 140 miljoen is veel te laag om het team structureel te kunnen versterken.

Overbieden kan wel degelijk een strategie zijn voor clubs met bijna onbeperkte mogelijkheden, dat bewijst PSG. Dat heeft het nadeel van de Franse competitie maar betaalt veel hogere transfersommen en salarissen dan elders.

Zou Ten Hag trouwens hebben gehoopt Overmars mee te nemen naar zijn nieuwe club? :smallgrin.gif:

Andriy Demchenko
Berichten: 2126
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Andriy Demchenko » ma jun 27, 2022 10:22 am

Yopii schreef:
ma jun 27, 2022 9:26 am
Tja, bij Ajax shopte hij ook bij zijn vorige club, dat was te verwachten.

Tegelijkertijd zit MU in een moeilijk parket. Zonder CL heeft het minder te bieden dan de concurrentie. Dan moet je dat financieel compenseren, maar ik lees juist dat MU zuiniger wil doen op de transfermarkt. Het genoemde budget van 140 miljoen is veel te laag om het team structureel te kunnen versterken.

Overbieden kan wel degelijk een strategie zijn voor clubs met bijna onbeperkte mogelijkheden, dat bewijst PSG. Dat heeft het nadeel van de Franse competitie maar betaalt veel hogere transfersommen en salarissen dan elders.

Zou Ten Hag trouwens hebben gehoopt Overmars mee te nemen naar zijn nieuwe club? :smallgrin.gif:
Nou Ten Hag zou Tagliafico willen, dat lijkt me wel een prima oplossing. Budgetaankoop voor Man Utd en Ajax kan ook weer verder. aangezien ze daar zelfs Alexander Buttner hebben gehd kan het nooit te hard tegenvallen.


Zullen we deze topic maar verplaatsen, of sluiten en verder gaan met Ten Hag i Mancheter ofzo? :hypocrite.gif:
Roger Schmidt: "Hey! Give the cup today to Ajax, give them today!"

Scherrer
AT Toto winner 10/11
Berichten: 7050
Lid geworden op: vr dec 31, 2004 12:53 am
Locatie: Amsterdam

Re: Erik ten Hag

Bericht door Scherrer » ma jun 27, 2022 12:33 pm

Yopii schreef:
ma jun 27, 2022 9:26 am
Zou Ten Hag trouwens hebben gehoopt Overmars mee te nemen naar zijn nieuwe club? :smallgrin.gif:
En dat Marcie dan op dag 1 Mason Greenwood weer bij de selectie haalt. :smallgrin.gif:
***

Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
Berichten: 32759
Lid geworden op: ma apr 19, 2004 10:09 am

Re: Erik ten Hag

Bericht door Duke » ma jun 27, 2022 2:03 pm

Over Ten Hag en Manchester United graag hier verder: viewtopic.php?f=44&t=12709
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali

Plaats reactie