ogame oyna
ogame oyna

Ajax wint Fair-Play prijs

Staat het in de krant, op TT, in de bladen of op internet? Post het HIER!

Moderator: mods

Ajax wint Fair-Play prijs

Postby 999 » Tue May 14, 2013 5:48 pm

Ajax wint Fair-Play prijs

14 mei 2013 KNVB.nl

Ajax is winnaar geworden van de ING Fair Play-prijs, zo maakte de KNVB vandaag bekend. De Fair Play-prijs is ingevoerd op initiatief van de UEFA en wordt ondersteund door KNVB sponsor ING. Alle competitiewedstrijden van dit seizoen zijn beoordeeld op onder andere het aantal gele en rode kaarten, het respect ten opzichte van de scheidsrechter en de tegenstander en het gedrag van spelers en teamofficials. Uit deze beoordeling kwam dat van alle clubs uit het betaald voetbal Ajax zich het afgelopen seizoen het sportiefst heeft getoond.

Frank de Boer: ,,We zijn blij met deze prijs. Het past bij onze prestaties dit seizoen, maar ook bij onze manier van spelen. En we vinden het belangrijk dat spelers zich gedragen, respect tonen voor de tegenstander en voor de arbitrage. Uit deze prijs blijkt dat we ook op dat vlak goed bezig zijn."

Ajax ontvangt een cheque ter waarde van 10.000 euro, te besteden aan een sociaal maatschappelijk project. Bij de start van het nieuwe competitieseizoen zal de prijs aan de club worden overhandigd. De clubleiding van Ajax neemt binnenkort een beslissing naar welk project de geldprijs gaat.
User avatar
999
 
Posts: 47189
Joined: Thu Sep 25, 2003 6:53 pm

Return to In De Media

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

ogame oyna