ogame oyna
ogame oyna

De toekomst van Oranje

Al het nieuws over onze nationale helden

Moderator: mods

Re: De toekomst van Oranje

Postby columbus » Mon Jan 08, 2018 9:44 pm

Sandro wrote:Hallo, Van Dijk had het gewoon als kind niet gered bij twee tegen twee he! En kijk nu eens. Een niet nader te noemen club is bereid er een kapitaal voor neer te tellen.


Haha! Inderdaad. Er zijn echt elftallen op te schrijven met spelers die het nooit niet gered zouden hebben wanneer er alleen 2 tegen 2 zou zijn gespeeld.
columbus
 
Posts: 2283
Joined: Mon Oct 25, 2004 3:30 pm

Re: De toekomst van Oranje

Postby Yopii » Wed Jan 17, 2018 5:34 pm

Alléén 2 tegen 2? :excited.gif:

Is die omhoog geschreven dommekracht VVD tegenwoordig de norm?

Zulke spelers kun je amper opleiden, want die moeten het van hun fysiek hebben. Tot hun vijftiende zijn ze 1.70 of zo. Op jonge leeftijd zullen ze nooit uitblinken, welke vorm van opleiden je ook toepast.

@ Luuk: ik heb het over selectieteams, in tegenstelling tot lagere teams. Het is prima dat de meeste kinderen voor hun lol voetballen zonder uitzicht ooit in een selectieteam te belanden. Echter, het heeft geen zin om voor selectieteams en lagere teams dezelfde oefenvormen te gebruiken. Talenten hebben een heel andere benadering nodig dan ongetalenteerde kinderen. Daarom was het Masterplan ook zo'n megalomane onzin.
Yopii
 
Posts: 2503
Joined: Sun Nov 06, 2016 10:14 am

Re: De toekomst van Oranje

Postby Duke » Tue Mar 13, 2018 9:43 pm

Van Wonderen loodst Oranje Onder-17 als groepswinnaar naar EK

Oranje Onder-17 heeft zich geplaatst voor het EK later dit jaar in Engeland. De ploeg van bondscoach Kees van Wonderen, bij het Nederlands elftal assistent van Ronald Koeman, won dinsdagavond met 0-2 van Turkije.

Enric Llansana (Ajax) opende in de 51ste minuut de score namens Oranje Onder-17 en twintig minuten later maakte Mohammed Ihattaren (PSV) er 0-2 van. Door de overwinning eindigt Nederland op negen punten uit drie duels, waarmee het in Groep 5 boven Italië, Turkije en IJsland eindigt.

Het EK Onder-17 wordt van 4 tot en met 20 mei afgewerkt in Engeland. Vorig jaar strandde Nederland in de kwartfinale, terwijl in 2011 en 2012 de Europese titel werd binnengesleept.

Opstelling Oranje Onder-17: Joey Koorevaar (Feyenoord); Shurandy Sambo (PSV), Liam van Gelderen (Ajax), Christopher Mamengi (FC Utrecht), Ramon Hendriks (Feyenoord); Bram Franken (AZ), Mohammed Ihattaren (PSV), Enric Llansana (Ajax); Crysencio Summerville (Feyenoord)/75 min. Elayis Tavsan (Sparta Rotterdam), Brian Brobbey (Ajax)/58 min. Toshio Lake (Feyenoord), Nigel Thomas (PSV)/49 min. Quinten Maduro (Ajax)

www.vi.nl
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 30589
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Previous

Return to Oranje Algemeen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

ogame oyna