ogame oyna
ogame oyna

Nicolás Tagliafico

Alles over de actieve spelers van Ajax

Moderator: mods

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Giacomo Puccini » Thu Aug 30, 2018 9:02 am

Heeft inderdaad een uitstekende wisselwerking met Dusan Tadic. Ik blijf het knap vinden dat Ajax Tagliafico heeft weten te halen, een ervaren speler die er meteen staat, Argentijns international. Fijne persoonlijkheid ook om erbij te hebben: op en top prof, sympathieke gast, gaat voorop in de strijd. Hier kunnen jonge spelers zich aan optrekken en dat is precies wat je sinds de komst van hem ziet gebeuren. Als hij 10 centimeter langer was geweest dan speelde hij al lang voor een Europese topclub, dat geluk heeft Ajax dan weer.
Ajax!
User avatar
Giacomo Puccini
 
Posts: 5554
Joined: Tue Mar 07, 2006 10:28 pm
Location: Breda

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Yopii » Thu Sep 06, 2018 10:22 am

https://www.ole.com.ar/independiente/in ... 92070.html

Ajax betaalt dus 150.000 aan Independiente voor het bereiken van de CL. Bovendien krijgt de Argentijnse club 15% van het bedrag hoger dan vijf miljoen dat Ajax ontvangt in het geval de speler vertrekt.

Ik neem aan dat Ajax de een aantal van die deals heeft lopen.

Tagliafico is de komende wedstrijd trouwens aanvoerder van het Argentijnse elftal.

https://www.ole.com.ar/seleccion/taglia ... 91741.html

Dit vanwege zijn goede prestaties op het WK en zijn leidinggevende kwaliteiten. Hij was ook bij Banfield en Independiente aanvoerder en geniet overal het respect van zijn medespelers, volgens Olé.
Yopii
 
Posts: 3639
Joined: Sun Nov 06, 2016 10:14 am

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Cruijff » Tue Sep 11, 2018 11:22 am

Hem één van de leiders van de nieuwe ploeg noemen, dat lijkt me wat overdreven, maar hij spreekt zich dus uit over welke dingen er bij Argentinië mis zijn gegaan op het WK.

En blijkbaar hebben ze dus bedacht om hem de aanvoerdersband om te schuiven tijdens een wedstrijd tegen Guatemala.


Als een van de leiders van de nieuwe Argentijnse ploeg heeft Nicolás Tagliafico teruggeblikt op de periode met Jorge Sampaoli als bondscoach. Volgens de Ajacied ontbrak het tijdens het WK aan duidelijkheid.

In de ruim dertien maanden als bondscoach bleef Sampaoli maar zoeken naar de juiste speelwijze om Lionel Messi optimaal te laten renderen. Bovendien wilde de voormalige succescoach van Chili zijn eigen principes trouw blijven. De voortdurende wisselingen braken de Argentijnse nationale ploeg uiteindelijk op, meent Tagliafico.

De linksback, die in de nacht van vrijdag op zaterdag de captain was bij de 3-0 zege op Guatemala, doet bij Clarín zijn verhaal: 'Het lukte Jorge maar niet om te spelen zoals hij wilde. Hij moest veranderen en daardoor verloor hij ook zijn identiteit. Hij nam afstand van de speelstijl zoals we die kenden van Sevilla en Chili.'

Sampaoli verloor op die manier ook zijn autoriteit binnen de selectie. Tagliafico: 'Soms waren we gewoon niet in balans, als we van de ene speelwijze overschakelden op een andere. De ene keer speelden we met twee spitsen en dan weer met één valse nummer 9. Het is ons nooit gelukt te bereiken wat we wilden. Het zorgde uiteindelijk alleen maar voor twijfel en dat kun je niet hebben tijdens een WK.'

Argentinië overleefde met de grootste moeite dan nog wel de groepsfase, maar werd in de achtste finale alsnog uitgeschakeld door Frankrijk, de latere winnaar. Het nieuwe tijdperk, met of zonder Lionel Messi (de grote ster heeft nog geen duidelijkheid gegeven over zijn interlandtoekomst), is begonnen met de zege op Guatemala.

Als aanvoerder trad Tagliafico in de voetsporen van onder anderen Diego Armando Maradona en Messi. Daar had hij nooit van durven dromen: 'Het was als kind mijn droom om voor de nationale ploeg te spelen, maar hier heb ik nooit aan gedacht. Het is al een enorme verantwoordelijkheid om het shirt van Argentinië te dragen, laat staan de aanvoerdersband. En als ik dan denk aan al die grootheden, dan kan ik het niet geloven.'


https://www.vi.nl/nieuws/tagliafico-ver ... t-sampaoli
Cruijff
AT Toto winner 14/15
 
Posts: 17295
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:06 am

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Boabdil » Tue Sep 11, 2018 11:39 am

Ik blijf het knap vinden dat Ajax Tagliafico heeft weten te halen, een ervaren speler die er meteen staat, Argentijns international.


Joh, volgens de experts op pagina 1 hadden we het niet moeten doen. Koopziek, mislukt bij Muncia, etc etc.

:drecul.gif:
User avatar
Boabdil
 
Posts: 8739
Joined: Wed Sep 24, 2003 3:59 pm
Location: Den Haag

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Cruijff » Tue Sep 11, 2018 11:44 am

Ik blijf het knap vinden dat Ajax Tagliafico heeft weten te halen, een ervaren speler die er meteen staat, Argentijns international.


Een speler, zeker een verdediger, moet ook maar net de kans krijgen om een transfer naar Europa te kunnen maken.
Tagliafico had naar eigen zeggen de optie om naar een interessante Europese club te vertrekken nog maar zelden gehad.
Cruijff
AT Toto winner 14/15
 
Posts: 17295
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:06 am

Re: Nicolás Tagliafico

Postby WP_Legend » Tue Sep 11, 2018 12:46 pm

mwah hij was toen hij 20 was natuurlijk wel bij Murcia geweest... alhoewel dat niet het hoogse niveau was... Maar misschien is hij een laatbloeier...
User avatar
WP_Legend
 
Posts: 7357
Joined: Wed Sep 17, 2003 8:44 pm
Location: Perth

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Cruijff » Tue Sep 11, 2018 12:50 pm

WP_Legend wrote:mwah hij was toen hij 20 was natuurlijk wel bij Murcia geweest... alhoewel dat niet het hoogse niveau was... Maar misschien is hij een laatbloeier...


Dat is inderdaad niet het allerhoogste niveau en bovendien had hij toen hij daar binnenkwam de leeftijd waarop clubs nog vrij makkelijk een gokje nemen met een exotische speler.
Nadat dat niet heel erg veel heeft opgeleverd zal hij heel wat jaren hebben gedacht dat een carrière in Europa er voor hem niet meer in zat.
Cruijff
AT Toto winner 14/15
 
Posts: 17295
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:06 am

Re: Nicolás Tagliafico

Postby Lionel » Mon Sep 17, 2018 3:27 pm

Cruijff wrote:
Peter wrote:Hebben jullie Tagliafico in de laatste 5-6 maanden een fatsoenlijke wedstrijd zien afleveren?


Nee,
Zijn debuut tegen Feyenoord was redelijk. Maar niet meer dan dat. Kan minimaal 4 Ajacieden aanwijzen die die dag beter waren.

Maar zo'n type jongen doet het goed bij het publiek en namens Ajax kan men lekker met zo'n aankoop scoren door hem dan pardoes tot Ajacied van de Wedstrijd uit te roepen.
Overschatte speler.

Huh meen je dit?

Hij was in de voorrondes toch echt één van de beteren hoor. Echt genoten van hem.
IK GELOOF!!!!!!
Lionel
 
Posts: 34366
Joined: Fri Sep 26, 2003 12:35 am

Previous

Return to Ajax Spelers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

ogame oyna