ogame oyna
ogame oyna

Abdelhak Nouri

Alles over de actieve spelers van Ajax

Moderator: mods

Re: Abdelhak Nouri

Postby Lionel » Mon Jan 08, 2018 8:49 pm

IK GELOOF!!!!!!
Lionel
 
Posts: 34418
Joined: Fri Sep 26, 2003 12:35 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Mano » Tue Jan 09, 2018 1:26 pm

Yopii wrote:Dan moet je dus als directeur zeggen: ophoepelen jullie, wij regelen dit op een andere manier.
Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar die methode van jou is ook een manier om verantwoordelijkheid te ontlopen.
.Keep dreamin'

Als vd Sar dat doet, is hij 2 weken later ontslagen wegens incompetent gedrag.
Staat vd Sar tegenover de Nouri's die uiteraard wel met een advocaat komen en wordt volledig gefileerd op al zijn woorden. Als je een hoge claim wenst, moet je vooral deze weg volgen.

Mooi, hoe jij gelooft dat het de Nouri's alleen om de info gaat. :excited.gif:
Ja voor nu gaat het ze alleen om de info. Zodra onomstotelijk bewezen kan worden dat Ajax gefaald heeft, gaat het de Nouri's niet meer alleen om de info maar ook om de centen en gaat Ajax er met boter en suiker in als ze jouw pad bewandelen.

Let wel: ik zou Ajax ook uitkleden als het bewijs er lag dus niks ten nadele van de Nouri's daarin.
Alleen Ajax moet Yopii niet als raadgever aannemen, dat kost bakken met geld :biggrin.gif:
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!
Mano
 
Posts: 5026
Joined: Wed Jul 21, 2004 2:29 pm
Location: Amsterdam

Re: Abdelhak Nouri

Postby Mano » Tue Jan 09, 2018 1:37 pm

wimpey wrote:Speler met hartafwijking (waarvan Ajax kennis had, volgens Ajax) zakt in Ajax-tijd ineen, wordt behandeld (waarbij de hersenen van Abdelhak yes/no zuurstoftoevoer kregen). Enkele dagen later blijkt dat de speler z'n bed nooit meer zal verlaten.

Nogmaals: het lijkt me duidelijk waar de (breng)schuld ligt.


Er is nog niks duidelijk.
over wat voor hartafwijking praten we nou eigenlijk?
Wat heeft Ajax wel verteld en wat heeft de medici Ajax verteld qua inspanningen van Nouri's hart.
Ze heten Ajax geen VUMC, dus als zij het advies van de medici netjes hebben opgevolgd :confused.gif:
Ajax mag het zijn familie vanuit privacyredenen niet eens vertellen, moet Nouri zelf doen.

Als hier een jurisprudentie uitkomt, zijn de rapen gaar!
Dan wordt elke speler met een blessure gedumpt na zijn blessure.
'je wist dat ik wat aan me knie had, je hebt me toch opgesteld, nu is me knie kapot, jouw schuld'
Ik neem het leven met een korrel zout...... schijfje citroen en een shot tequila!!!
Mano
 
Posts: 5026
Joined: Wed Jul 21, 2004 2:29 pm
Location: Amsterdam

Re: Abdelhak Nouri

Postby Cruijff » Wed Jan 10, 2018 12:31 am

Mooi filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=JXi80p9Sjr0

Deze ook:
https://www.youtube.com/watch?v=uNn4WzWisNY


Hoewel ik dan ook altijd mijn 'ahuhhh' momentje heb na 22 seconden met Dijks
Cruijff
AT Toto winner 14/15
 
Posts: 17425
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:06 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Duke » Fri Jan 12, 2018 7:31 pm

Cardiologen: vastgestelde 'false tendon' Nouri ongevaarlijk

Er is geen verband tussen de bij Ajacied Abdelhak Nouri (20) vastgestelde 'false tendon' en het tragische ongeval in Oostenrijk. Dat zeggen cardiologen onafhankelijk van elkaar.

DOOR: JOP VAN KEMPEN
Letselschadeadvocaat John Beer verklaarde deze week namens de familie dat bij Nouri een hartafwijking is vastgesteld. De KNVB zou die hartafwijking op het spoor zijn gekomen en aan Ajax hebben gemeld.

Dat het gaat om een zogenaamde 'false tendon', een extra streng bindweefsel bij het hart, 'spreekt Beer niet tegen'. Of er nog een andere hartafwijking is vastgesteld, kan hij niet zeggen. "Dat is medische informatie."

Hersenschade
De familie reageerde deze week onthutst op het feit dat bij Nouri al voor het tragische incident in Oostenrijk een hartafwijking was geconstateerd. Op 8 juli raakte Nouri als gevolg van hartproblemen in coma tijdens een oefenwedstrijd. Hij heeft ernstige, blijvende hersenschade.

De familie suggereert dat het incident door beter medisch handelen voorkomen had kunnen worden. Woordvoerder Khalid Kasem: "Als de familie eerder kennis zou hebben gehad van een hartafwijking, had zij direct aangedrongen op diepgravend vervolgonderzoek, een second opinion en regelmatig terugkerende tests, om zodoende vervolgens te kunnen beoordelen wat de aard en risico's van een dergelijke afwijking in combinatie met intensieve sportbeoefening zijn."

Geen belemmering
Als Nouri's hartafwijking alleen een 'false tendon' betreft, was dat echter geen reden tot zorg, zeggen cardiologen. Zowel de KNVB als Ajax stelde de false tendon vast en raadpleegde daarover een cardioloog. Die oordeelde dat het geen belemmering vormt voor topsport.

Een cardioloog
Die conclusie wordt gedeeld door drie andere cardiologen, die onafhankelijk van elkaar om commentaar is verzocht. Vanwege de gevoeligheid van de kwestie willen de medisch specialisten alleen anoniem spreken.

Anatomische variant
"Bij mij gaan geen alarmbellen rinkelen bij een false tendon," zegt een van hen. "Als ik dat tegenkom in een dossier, neem ik het ter kennisgeving aan. Ik doe er niets mee."

"Er is geen bewijs voor een causaal verband tussen een false tendon en het incident met Nouri in Oostenrijk," zegt een ander. "Meer dan vijf procent van de Nederlanders heeft dat."

Een van de cardiologen zegt dat het in geval van een false tendon beter is om te spreken van een anatomische variant dan van een hartafwijking. "Bij een hartafwijking denk je aan gevaar, maar dat is onterecht."

www.parool.nl
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 31034
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Marillion » Fri Jan 12, 2018 7:50 pm

Ik had al het vermoeden dat het iets uit deze categorie zou zijn. Want als er echt een ernstige afwijking was geconstateerd zou er wel verdere actie op zijn ondernomen. Een club zal niet bewust een enorm risico nemen. Het is met een dergelijke constatering ook beter te begrijpen dat Nouri er wellicht voor heeft gekozen om die informatie niet te delen.

De familie koopt natuurlijk niets voor deze informatie maar ik schat zo in dat het toch een relatief prettige gedachte is dat het niet iets is dat direct te relateren zou zijn aan het fatale moment.
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 24835
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Abdelhak Nouri

Postby LucaS » Fri Jan 12, 2018 7:58 pm

Dit kan natuurlijk niet kloppen. We hebben in dit topic kunnen vernemen dat Ajax vanwege deze hartafwijking van alles te verwijten valt
“The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it.”
― Neil deGrasse Tyson
User avatar
LucaS
 
Posts: 49205
Joined: Tue Mar 09, 2004 1:13 pm
Location: Amsterdam

Re: Abdelhak Nouri

Postby Lionel » Sat Jan 13, 2018 2:20 am

Inderdaad.

Wimpey wist het beter dan de drie cardiologen want er was een beschadiging vastgesteld door werkgever en daarna is Nouri onder werktijd van de werkgever ingestort.

Daarbij zou Nouri nooit zoiets verzwijgen voor zijn ouders.

Ik vind het oprecht heel klote voor de ouders en familie maar dit hebben ze gewoon heel dom gespeeld. Of in ieder geval hun advocaat. Die lul had weer een moment of fame. De bloedhond.
IK GELOOF!!!!!!
Lionel
 
Posts: 34418
Joined: Fri Sep 26, 2003 12:35 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Duke » Sat Jan 13, 2018 1:23 pm

Een klein voorbehoud is wellicht nog verstandig:
Dat het gaat om een zogenaamde 'false tendon', een extra streng bindweefsel bij het hart, 'spreekt Beer niet tegen'. Of er nog een andere hartafwijking is vastgesteld, kan hij niet zeggen. "Dat is medische informatie."


Maar het heeft er alle schijn van dat het een 'onschuldige' afwijking betreft.

Verder ben ik het eens met Paul Onkenhout.

Zo is Appie Nouri van slachtoffer verworden tot speelbal
De Twaalfde Man
Door: Paul Onkenhout 13 januari 2018, 02:00

In een vlog waarin een oudere broer het debuut van Abdelhak Nouri in het eerste elftal van Ajax vastlegde, bijna anderhalf jaar geleden, was ook te zien hoe de voetballer 's avonds terugkeerde bij zijn ouderlijk huis in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. Op de stoep werd Nouri onthaald door vrienden.

Nouri had eindelijk zijn debuut gemaakt en ook nog eens gescoord. De vrienden waren opgewonden. Nouri zag het even glimlachend aan en zei toen dat ze stil moesten zijn, vanwege de buren. Zelfs de grootste cynicus smolt. Hij was pas 19.

Waar hij was, was hoop en aanstekelijke vrolijkheid. Op 8 juli 2017 werd hij in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand. Het collectieve verdriet, gevoeld tot in Rotterdam-Zuid aan toe, hield maandenlang aan. Stay strong Appie. Dat was de eerste fase.

De tweede is onlangs begonnen. De start vond plaats op het moment dat voor de eerste keer het woord 'letseladvocaat' werd gebruikt. Dat was zaterdag, in NRC Handelsblad.

De krant meldde dat de familie van Nouri een letseladvocaat in de arm had genomen vanwege twijfels over de medische behandeling van de voetballer voor, tijdens en na diens ongeval. Nouri zou een hartafwijking hebben gehad die Ajax niet aan de familie had gemeld en evenmin aan de voetballer zelf - de eerste impliciete beschuldiging.

De fall-out van het stuk was omvangrijk. Daar waren weer een paar artsen, anonieme artsen, die op grond van televisiebeelden zeiden dat de clubarts van Ajax in Oostenrijk zijn werk niet goed had gedaan. Ook ging het uitgebreid over de vermeende hartafwijking en de vermeende geheimzinnigheid daarover van Ajax.

Wat eerst een onfortuinlijk en akelig ongeval was, de hoogste vorm van pech, werd een voorbeeld van menselijk falen; tenminste, dat werd ons op listige wijze wijsgemaakt. Op maandag was het frame ingedaald dat het ongeval te voorkomen was geweest en dat de KNVB - die de hartafwijking al in 2014 had geconstateerd - en Ajax ernstig in gebreke waren gebleven.

De juristen hadden de eerste slag binnen. Niemand zal weerspreken dat alle feiten boven tafel moeten komen, maar moet dat per se met behulp van pr-kanon en beroepsdeskundige Peter R. de Vries?

Plotseling dook hij op, de gedeelde naamgever van het nieuwe advocatenkantoor De Vries & Kasem. Het kantoor publiceerde zaterdag een verklaring van de familie Nouri naar aanleiding van het NRC-stuk.

Khalid Kasem is de advocaat van de familie. Zijn beroemde partner legde er in het weekeinde zoveel nadruk op dat de familie niet was geïnformeerd over de hartafwijking van Nouri dat je automatisch dacht dat hier kwade opzet in het spel was. Weer een puntje voor de aanklagers.

In De Telegraaf trok Valentijn Driessen maandag van leer tegen 'laffe medici' (vanwege hun anonieme commentaren) en 'gehaaide letselschadeadvocaten'. Ik voelde precies dezelfde weerzin.

John Beer is een van die gehaaide letseladvocaten. Hij speelt in de Champions League. Zijn kantoor staat onder meer slachtoffers en nabestaanden bij van het schietdrama in Alphen aan den Rijn, de Loosdrechtse straatrace en de ramp met de MH17 - geen kleine jongen dus.

Zijn tactiek is duidelijk. De letseladvocaat probeert de indruk te wekken dat hij een ridder der rechtvaardigheid is, een strijder voor de goede zaak die met de meest nobele motieven de familie bijstaat.

Discretie is geen optie. Beer gaf al interviews bij Jinek en aan de NOS. Publiciteit is een belangrijk wapen van deze koene strijders. Deze mensen zouden hun werk ook in stilte kunnen doen, zou je denken, maar zo werkt het niet. Er moet een zaak worden gewonnen. Ze moeten twijfels zaaien. Insinueren.

Zo is Appie Nouri van slachtoffer speelbal geworden, een juridisch geval - alsof het allemaal al niet triest genoeg was.

www.volkskrant.nl
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 31034
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby InnerHarbour » Sat Jan 13, 2018 1:29 pm

Zoals altijd draait het maar om één ding, munten!
YNWA
User avatar
InnerHarbour
 
Posts: 18670
Joined: Fri Sep 19, 2003 1:09 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Lionel » Sat Jan 13, 2018 2:41 pm

Wat een bloedzuiger die man. 'Dom' ook van de familie om met zo iemand in zee te gaan. Al kan ik die mensen helemaal niks kwalijk nemen.
IK GELOOF!!!!!!
Lionel
 
Posts: 34418
Joined: Fri Sep 26, 2003 12:35 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Cruijff » Sun Jan 14, 2018 8:39 pm

Erik ten Hag:
"Nouri zal altijd een thema blijven."

https://www.youtube.com/watch?v=UpWZNV_1WuY
Cruijff
AT Toto winner 14/15
 
Posts: 17425
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:06 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby Arthur » Mon Jan 15, 2018 9:52 am

Ik snap wel dat Ten Hag hier niet tegenin gaat. Als jij als buitenstaander binnenkomt en meteen de kleedkamerplek van Nouri laat leeghalen dan ben je als het een beetje tegenzit vanaf minuut 1 al de spelers kwijt.
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
User avatar
Arthur
 
Posts: 9723
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:43 pm

Re: Abdelhak Nouri

Postby Historicus » Fri Mar 23, 2018 2:49 pm

Nigel de Jong tegen ELF Voetbal. “Mijn moeder woont nog in Geuzenveld. Ze kijkt uit over het Nigel de Jong-plein. Aan de overkant woont de familie Nouri. Ze stuurde van de zomer nog een filmpje van de bijeenkomst bij het huis van de familie Nouri. Heel triest wat er met die jongen is gebeurd.”
“Ik ben met de gemeente in gesprek om het plein officieel om te zetten naar het Appie Nouri-plein. Al hoorde ik dat de gemeente overweegt in de toekomst het plein te laten verwijderen voor nieuwbouw”, aldus De Jong.
Historicus
 
Posts: 443
Joined: Tue Mar 15, 2016 11:03 pm

Re: Abdelhak Nouri

Postby Yopii » Fri Mar 23, 2018 4:25 pm

Wat lief van Nigel dat hij daar moeite voor doet. :biggthumpup.gif:
Yopii
 
Posts: 3659
Joined: Sun Nov 06, 2016 10:14 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby brigade zuid » Fri Mar 23, 2018 8:21 pm

Wanneer wordt dit topic eigenlijk gesloten?
brigade zuid
AT Toto winner 15/16
 
Posts: 21445
Joined: Mon Apr 26, 2004 10:51 pm

Re: Abdelhak Nouri

Postby Yopii » Sat Mar 24, 2018 5:36 pm

Dat wil je niet weten.
Yopii
 
Posts: 3659
Joined: Sun Nov 06, 2016 10:14 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby raymon » Sat Mar 24, 2018 5:43 pm

Nooit.
"De waarheid is een geheel van maatschappelijk geaccepteerde leugens"
User avatar
raymon
Site Admin & AT WC 2014 winner, Toto winner 16/17
 
Posts: 18301
Joined: Tue Sep 02, 2003 9:59 am
Location: St. Neots, UK

Re: Abdelhak Nouri

Postby Duke » Mon Jun 04, 2018 8:08 am

Familie Nouri stapt naar arbitragecommissie KNVB

De familie van Abdelhak Nouri, de Ajacied die vorig jaar juli tijdens een oefenwedstrijd een hartstilstand kreeg, sleept Ajax voor de arbitragecommissie van de KNVB. De club zou weigeren iedere aansprakelijkheid voor het hersenletsel dat de jonge speler opliep te erkennen.

In een verklaring verwijst de advocaat van de familie naar een onderzoek van een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in letselschade. Daaruit zou volgens de advocaat blijken dat Ajax tekortgeschoten is in het verlenen van de juiste zorg aan Nouri nadat hij onwel was geworden op het veld. Sindsdien ligt hij in coma. ‘Deze gevolgen [hadden] hoogstwaarschijnlijk kunnen worden voorkomen indien op een juiste en adequate wijze zou zijn ingegrepen’, zo valt te lezen in een verklaring.

De familie heeft volgens de advocaat de afgelopen periode overlegd met de Amsterdamse voetbalclub met als doel aansprakelijkheid te erkennen. ‘Helaas heeft Ajax iedere verantwoordelijkheid van de hand gewezen en stellen zij zich op het standpunt dat de verleende zorg wel toereikend en adequaat is geweest.’

www.volkskrant.nl
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 31034
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby WP_Legend » Mon Jun 04, 2018 8:11 am

Gaat dit over geld?
User avatar
WP_Legend
 
Posts: 7388
Joined: Wed Sep 17, 2003 8:44 pm
Location: Perth

Re: Abdelhak Nouri

Postby Duke » Mon Jun 04, 2018 8:14 am

Dat lijkt me wel.

Image
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 31034
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby 999 » Mon Jun 04, 2018 8:25 am

Uiteindelijk gaat het toch weer alleen over geld ...
User avatar
999
 
Posts: 46997
Joined: Thu Sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Abdelhak Nouri

Postby raymon » Mon Jun 04, 2018 8:29 am

999 wrote:Uiteindelijk gaat het toch weer alleen over geld ...


Iedereen heeft recht op de juiste afhandeling van zijn zaak. Als mijn werkgever nalatig is waardoor ik nooit meer kan werken dan zou ik (of mijn familie) daar ook voor gecompenseerd voor willen worden. Alleen komt dat dan niet in de media waarschijnlijk.

Of Ajax nalatig is in dit geval weet ik niet, en ik denk dat niemand dat op dit forum weet.
"De waarheid is een geheel van maatschappelijk geaccepteerde leugens"
User avatar
raymon
Site Admin & AT WC 2014 winner, Toto winner 16/17
 
Posts: 18301
Joined: Tue Sep 02, 2003 9:59 am
Location: St. Neots, UK

Re: Abdelhak Nouri

Postby Duke » Mon Jun 04, 2018 8:48 am

Sterker nog, ik vraag me af of dat überhaupt vastgesteld kan worden.
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 31034
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Re: Abdelhak Nouri

Postby WP_Legend » Mon Jun 04, 2018 8:51 am

Ajax heeft het toch best aardig financieel opgelost door zijn contract te eren?
User avatar
WP_Legend
 
Posts: 7388
Joined: Wed Sep 17, 2003 8:44 pm
Location: Perth

PreviousNext

Return to Ajax Spelers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

ogame oyna