ogame oyna
ogame oyna

PSV

Hoe gaat het met de andere clubs in Nederland en Europa?

Moderator: mods

Re: PSV

Postby Javiskamp » Sun Jan 06, 2019 6:53 pm

Oesj... dat is slecht nieuws voor Wimpey... ishij zijn bijnaam ook kwijt... :aai.gif:
Javiskamp
 
Posts: 1606
Joined: Tue Nov 01, 2016 9:45 pm

Re: PSV

Postby wimpey » Sun Jan 06, 2019 7:52 pm

Jöhnk wrote:Is er eigenlijk al meer bekend over de volgende shirtsponsor van PSV? Ik begrijp dat ED er na dit seizoen mee stopt.


HSV is al vergeven.

Philips heeft de echtscheiding aangevraagd, maar die club wil er blijkbaar nog niet aan.
wimpey
 
Posts: 39195
Joined: Fri Sep 26, 2003 9:12 pm

Re: PSV

Postby Gezond verstand » Mon Jan 07, 2019 3:10 am

Cruijff wrote:VI Pro op zoek naar de marktwaarde van Hirving Lozano.

Hoeveel is Lozano waard?
https://www.vi.nl/pro/hoeveel-is-hirving-lozano-waard


Wat een extreem slecht artikel.
Fans van andere clubs
Ben je fan van een andere club, dan ben je welkom. Zolang je je maar niet al te provocerend gedraagt
User avatar
Gezond verstand
 
Posts: 1736
Joined: Sat Sep 09, 2017 2:35 am

Re: PSV

Postby Yopii » Mon Jan 07, 2019 1:37 pm

Wat staat er dan in?
Yopii
 
Posts: 4490
Joined: Sun Nov 06, 2016 10:14 am

Re: PSV

Postby Javiskamp » Mon Jan 07, 2019 7:49 pm

Ik denk dat het iets te maken zal hebben met de waarde van Lozano... maar dat is maar een gokje...
Javiskamp
 
Posts: 1606
Joined: Tue Nov 01, 2016 9:45 pm

Re: PSV

Postby Gezond verstand » Tue Jan 08, 2019 6:19 am

Yopii wrote:Wat staat er dan in?


Niets, daarom is het zo'n slecht artikel. Je verwacht toch dat een artikel met de titel "hoeveel is Lozano waard?" een antwoord geeft op de vraag, maar niets, nada, alleen een aantal open deuren die worden ingetrapt en aan het eind van het artikel is de conclusie dat het alle kanten op kan gaan.
Fans van andere clubs
Ben je fan van een andere club, dan ben je welkom. Zolang je je maar niet al te provocerend gedraagt
User avatar
Gezond verstand
 
Posts: 1736
Joined: Sat Sep 09, 2017 2:35 am

Re: PSV

Postby WP_Legend » Wed Jan 09, 2019 7:37 pm

PSV heeft volgens Mexicaanse pers 6m op Edson Alvarez geboden.
User avatar
WP_Legend
 
Posts: 7751
Joined: Wed Sep 17, 2003 8:44 pm
Location: Perth

Re: PSV

Postby roelf » Thu Jan 10, 2019 9:08 am

WP_Legend wrote:PSV heeft volgens Mexicaanse pers 6m op Edson Alvarez geboden.
Die had naar Ajax gemoeten ipv Magallan

Sent from my BTV-DL09 using Tapatalk
User avatar
roelf
 
Posts: 320
Joined: Thu Apr 16, 2009 10:53 am

Re: PSV

Postby Wie kent Cees de Wolf nog? » Thu Jan 10, 2019 9:20 am

Om PSV te zieken moeten we nu voor de grap een bod doen van 7 miljoen, we hebben toch geld zat.
Wie kent Cees de Wolf nog?
 
Posts: 4028
Joined: Thu Aug 28, 2014 11:39 am

Re: PSV

Postby Lionel » Thu Jan 10, 2019 3:01 pm

Doe dan 20 miljoen :hypocrite.gif:
IK GELOOF!!!!!!
Lionel
 
Posts: 35953
Joined: Fri Sep 26, 2003 12:35 am

Re: PSV

Postby 999 » Thu Jan 10, 2019 3:17 pm

:smallgrin.gif:
User avatar
999
 
Posts: 47474
Joined: Thu Sep 25, 2003 6:53 pm

Re: PSV

Postby Mr. Ajax » Thu Jan 10, 2019 4:50 pm

roelf wrote:
WP_Legend wrote:PSV heeft volgens Mexicaanse pers 6m op Edson Alvarez geboden.
Die had naar Ajax gemoeten ipv Magallan

Sent from my BTV-DL09 using Tapatalk


Ik ken hem alleen van die paar potjes op het WK, maar toen maakte hij inderdaad een zeer goede indruk. Was wel als rechtsback. Hopen dat ie niet bij psv tekent, want met hem in plaats van Schwaab gaan ze er wel flink op vooruit, denk ik.
- Fiat Justitia Ruat Caelum -
Mr. Ajax
 
Posts: 11328
Joined: Fri Sep 26, 2003 3:32 pm

Re: PSV

Postby Peter » Fri Jan 11, 2019 10:41 am

Vond je? Ik vond die Alvarez helemaal niet zo heel sterk spelen. Vooral in die eerste partij was hij wat mij betreft heel zwak.
User avatar
Peter
Site Admin & Toto winner WC 2006, EC 2008
 
Posts: 42508
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:08 am

Re: PSV

Postby Mr. Ajax » Sun Jan 13, 2019 12:01 pm

Peter wrote:Vond je? Ik vond die Alvarez helemaal niet zo heel sterk spelen. Vooral in die eerste partij was hij wat mij betreft heel zwak.


Eerlijk gezegd weet ik niet meer precies welke wedstrijden het waren. Ik kan me alleen herinneren dat ik hem echt een killer vond die voorop ging in de strijd en waar je als aanvaller niet graag tegenover staat.
- Fiat Justitia Ruat Caelum -
Mr. Ajax
 
Posts: 11328
Joined: Fri Sep 26, 2003 3:32 pm

Re: PSV

Postby Cruijff » Sun Jan 13, 2019 9:04 pm

Toon Gerbrands maakt zich zorgen en wil "het hele voetballandschap hervormen":

Toon Gerbrands maakt zich grote zorgen over de toekomst van het Nederlandse voetbal. Dat zei de algemeen directeur van PSV tijdens het trainingskamp in Qatar.

Volgens Gerbrands is het poldermodel in de bedrijfstak betaald voetbal niet meer van deze tijd. Een model zoals in de Premier League of de commissions die in Amerikaanse grote sporten gebruikelijk zijn, zouden volgens Gerbrands een oplossing kunnen zijn om sneller tot besluitvorming en veranderingen in het Nederlandse voetbal te kunnen komen.

'Bij de ECV-vergaderingen moet veel gebeuren en moeten er heel veel belangrijke dingen worden besproken. Maar ik heb gisteren gelezen dat directeur nummer zes er dit seizoen mee stopt. FC Groningen, SC Heerenveen, NAC Breda, Willem II, FC Den Bosch en FC Eindhoven. Zes algemeen directeuren en NEC heeft een nieuwe technisch directeur nodig. Dat is helemaal niet goed voor onze bedrijfstak. Tegenwoordig vertrekken directeuren eerder dan coaches, dat is geen goede ontwikkeling. Dat zijn nou net functies waar mensen wat langer horen te blijven zitten.'Gerbrands probeert vanuit een bepaalde visie te kijken naar de bedrijfstak betaald voetbal, maar dat doet volgens de directeur lang niet iedereen. 'Bij sommigen blijft het primair hangen bij reactief gedrag als: ik kijk niet verder dan de dag van morgen. Bij de veranderagenda wordt er gestemd, niet iedereen is het ermee eens en dus moet er onderhandeld worden met de Eerste Divisie en de centrale spelersraad. De vraag is: gaat het allemaal lukken? Ik heb het op de club na alle veranderingen bij ons over PSV 3.0, maar je moet je zo langzamerhand afvragen of de gehele bedrijfstak betaald voetbal niet eens een geweldige slag moet maken. Ik maak me er zorgen over.'

Wie moet dat doen?
'In tijden van schaarste, en daar zitten we met het Nederlandse voetbal in, heb ik vanuit een kleinere sport altijd twee dingen geleerd. Het gaat om visie en leiderschap. Wie pikt dat nu op? De ECV met een voorzitter, een directeur of juist de KNVB met een voorzitter of directeur? De laatste keer bij de vergadering moesten de voorstellen er doorheen. De ECV-directeur (Jacco Swart, red.) roept dat het goed is gedaan en Van der Sar zegt: "Nou, dat viel niet mee." Dat is toch typerend. Zeg dan eerlijk: "we hebben iets bereikt, maar we hadden verder willen komen en dat is niet gelukt." En er is ook nog niks hè, de onderhandelingen zijn nog in volle gang. Bij zo’n model als in de Premier League of een commission zoals in Amerika zeggen de mensen: "Luister, de belangen zijn zo groot, wij denken dat dit goed is voor de sport, zo gaan we het doen." Die zouden kunnen zeggen: "allemaal van het kunstgras af en we gaan het licentiesysteem veranderen."'

Hoe kan dit doorbroken worden?
'Het gaat om leiderschap, sterke mensen die een visie ontwikkelen. Maar om het eerst nog even complexer te maken, is er ook nog de worsteling tussen de KNVB en de ECV. Eric Gudde heeft zich ermee bemoeid, maar dat mocht op een gegeven moment niet meer. En wat je nu ziet, is dat de clubs allemaal met andere snelheden zitten te werken. Dan kun je zeggen, alles moet gelijk worden getrokken. Maar dat is niet zo, want wij zitten ook maar op een tiende deel van Barcelona of Bayern München. Wij moeten ook onze eigen visie als club ontwikkelen en nu krijgen we kritiek dat PSV en Ajax dat te goed doen met transferbedragen en Champions League-gelden. Maar wij willen best bijdragen aan een andere verdeling. We hebben voorgesteld om een deel van de Europese gelden af te staan, zelfs een deel van de transfergelden in te brengen. Als we dit jaar de gelden hadden verdeeld zoals wij het hadden afgesproken, was iedereen er behoorlijk beter van geworden. Maar met al die clubs, verhoudingen en nieuwe mensen krijgen we het niet voor elkaar. Een doorbraak met wat we een poldermodel noemen, gaat niet meer lukken. Er komt nu een moment dat er, alles analyserende, echt iets moet gebeuren. Er moet een model komen waarin er niet meer gepolderd kan worden, één model dat visie en leiderschap vraagt.'

Maar ook daarover zal dan weer gestemd moeten worden.
'Ja, klopt. Waar ik me het meest zorgen over maak, en dat is apart uit mijn mond, is dat de verschillen tussen PSV, Ajax en de rest steeds groter worden. Terwijl we juist op zoek zijn naar meer breedte. Dat clubs met ons meegaan, want daar hebben wij ook baat bij. Als we niks doen worden de verschillen tussen de toptwee, -drie en de nummer zeventien en achttien steeds groter. Dan zeggen ze: "Maar jullie krijgen steeds meer geld." Maar wij hebben ook moeten investeren en zaken moeten oplossen. Wie halen we binnen en hoe houden wij het kapitaal op het veld, zodat we op termijn ook nog dingen kunnen doen? Ajax heeft er een visie op losgelaten net als wij, dus dat hebben we zelf gedaan. Wij willen de bedrijfstak meetrekken, maar dan stuit je op dit soort toestanden.'

Volgens Gerbrands is het 'wonderlijk' dat juist de topclubs zich zorgen maken en niet de onderkant van de Eredivisie. 'Dat is de paradox in dit verhaal. Wij hebben internationaal in dezelfde positie gezeten als de kleine clubs nu in de Eredivisie. Maar Van der Sar zat in een commissie net als Peter Fossen. En uiteindelijk is er uitgekomen dat er meer geld kwam, dat het anders werd verdeeld. Bij al die voorrondes zitten de grote clubs niet meer, dus onze kansen op succes nemen toe. Als wij het redelijk voor elkaar hebben, kunnen we ons plaatsen voor de groepsfase. Dat is PSV en Ajax gelukt. Zo hebben we onderhandeld. Je zou verwachten dat de onderkant van de Eredivisie zou meedenken met ons. Wij hoefden geen geld weg te geven, we hoefden niets te doen. Twee dingen waren voor ons hard: de Jong teams in de Keuken Kampioen Divisie en het kunstgras eruit. Daar hadden we heel veel geld voor over.'

Zou het kunnen dat PSV, Ajax en Feyenoord een keer draconische maatregelen gaan nemen?
'Laat ik het zo zeggen: Ik denk dat we the point of no return binnen nu en twee jaar hebben bereikt.'


https://www.vi.nl/nieuws/gerbrands-wil- ... -no-return
Ajax Champions League winner 2020, 2021, 2024 & 2025.
Cruijff
AT Toto winner 14/15
 
Posts: 19655
Joined: Tue Jan 31, 2006 12:06 am

Re: PSV

Postby Wouter » Fri Jan 18, 2019 11:03 pm

Javiskamp wrote:Oesj... dat is slecht nieuws voor Wimpey... ishij zijn bijnaam ook kwijt... :aai.gif:


Ik hoop voor wimpey dat de schaal naar Eindhoven gaat, want dan blijft EreDivisiekampioen SV accuraat.
Wouter
 
Posts: 11698
Joined: Mon Jun 21, 2004 12:35 pm
Location: Rotterdam

Re: PSV

Postby Ajax Rules » Sat Jan 19, 2019 10:59 am

Ze moeten gewoon heel snel met die Bene-liga beginnen. Het kan zo niet langer.
Een wet is een mening met een wapen
Ajax Rules
 
Posts: 20146
Joined: Thu Jul 22, 2004 9:15 pm

Re: PSV

Postby Gezond verstand » Sat Jan 19, 2019 4:10 pm

Beneliga levert minder op dan het kost.

Kijk naar de hoofdsponsoren van de Belgische en Nederlandse eredivisionisten, het overgrote deel is maar in één van beide landen actief, en voor die sponsoren is een Beneliga niet interessant, die zullen eerder afhaken dan dat ze extra gaan betalen. Voor de grote multinationals blijft een Beneliga een te kleine competitie om echt interresant te zijn. Qua weerstand zal de boel er tijdelijk iets op vooruit gaan, maar qua financieen amper. Iets meer TV geld, maar dat moet dan weer onder meer clubs verdeeld worden want bij een samenvoeging gaat dat echt wel afgedwongen worden door de degradanten.

Ik zie veel meer in een snellere afwikkeling van de competitie, door bijvoorbeeld de winterstop in te korten, eredivisieclubs later in de beker in te laten stromen waardoor de competitie een paar weken eerder is afgelopen. En dan een 'kampioenschap van de lage landen' te spelen. De top 3 van beide landen tegen elkaar in een competitie, dan zijn toch 10 wedstrijden op niveau extra. De nummers 4, 5 en 6 van Nederland tegen de nummers 4, 5 en 6 van Belgie, etcetera, etcetera. Zo heb je toch de extra weerstand waar iedereen om vraagt, deze wedstrijden kunnen ook verkocht worden aan de media voor extra inkomsten plus je hoeft je eigen competitie niet op te geven.
Fans van andere clubs
Ben je fan van een andere club, dan ben je welkom. Zolang je je maar niet al te provocerend gedraagt
User avatar
Gezond verstand
 
Posts: 1736
Joined: Sat Sep 09, 2017 2:35 am

Re: PSV

Postby zeux » Sun Jan 20, 2019 4:19 pm

Yes. Mooi. Twee punten verspeeld.
"Mensen worden door vraagtekens aan het denken gezet, niet door uitroeptekens." J.L. Heldring
User avatar
zeux
 
Posts: 20324
Joined: Wed Dec 29, 2010 6:30 pm

Re: PSV

Postby Ajaciedjuh » Sun Jan 20, 2019 4:20 pm

Pffff, en Emmen was nog slecht ook. :smallgrin.gif:
"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience."
User avatar
Ajaciedjuh
 
Posts: 20737
Joined: Thu May 20, 2004 11:16 am

Re: PSV

Postby WP_Legend » Sun Jan 20, 2019 4:23 pm

omg ik kijk 2 minuten geleden en het is 90e minuut 2-1 ik denk afgelopen...
User avatar
WP_Legend
 
Posts: 7751
Joined: Wed Sep 17, 2003 8:44 pm
Location: Perth

Re: PSV

Postby LucaS » Sun Jan 20, 2019 4:24 pm

Ze hebben vaak zat in de laatste minuut gewonnen, dus ik zeg gerechtigheid
“The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it.”
― Neil deGrasse Tyson
User avatar
LucaS
 
Posts: 49850
Joined: Tue Mar 09, 2004 1:13 pm
Location: Amsterdam

Re: PSV

Postby wimpey » Sun Jan 20, 2019 4:25 pm

Als een wedstrijd per week al teveel is....

0-2 tegen Emmen uit handen geven, da's best knap. :biggthumpup.gif:
wimpey
 
Posts: 39195
Joined: Fri Sep 26, 2003 9:12 pm

Re: PSV

Postby Ferry » Sun Jan 20, 2019 4:30 pm

Zo da's een onverwachte meevaller! Ik was al weggezapt na de 0-1, totaal niet meer verwacht dit. Lekker. (Nou zelf wel winnen natuurlijk... :blush.gif: )
User avatar
Ferry
 
Posts: 2809
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:36 pm
Location: Schotland

Re: PSV

Postby Sandro » Sun Jan 20, 2019 5:51 pm

Ferry wrote:(Nou zelf wel winnen natuurlijk... :blush.gif: )


Dat komt wel goed!
User avatar
Sandro
 
Posts: 10602
Joined: Thu Nov 06, 2003 12:08 pm
Location: Arnhem

PreviousNext

Return to De Eredivisie, Eerste Divisie en Europees

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

ogame oyna