ogame oyna
ogame oyna

Leon Bailey

Alles over de toekomstige Godenzonen; de jeugd.

Moderator: mods

Leon Bailey

Postby Ajaciedjuh » Wed Oct 30, 2013 5:22 am

Telesport
Ajax mondeling akkoord met Bailey

door MIKE VERWEIJ
GENK – Ajax lijkt er – na onder meer Christian Eriksen, Viktor Fischer, Lucas Andersen, Riechedly Bazoer en Vaclav Cerny – opnieuw in geslaagd een groot talent aan zich te binden. De Amsterdammers bereikten een mondeling akkoord met de Jamaicaan Leon Bailey (16) over een contract voor drie jaar en zijn druk bezig het papierwerk in orde te maken.

Bailey is afkomstig van de voetbalschool Phoenix All-stars in Jamaica en liep afgelopen jaar stage bij Racing Genk. Na zijn zestiende verjaardag (9 augustus 2013) probeerde Genk hem net als onder andere Manchester City, Chelsea, Liverpool, Juventus, Manchester United en Standard Luik vast te leggen. Maar de razendsnelle aanvaller, die op alle drie de spitsposities uit de voeten kan en in België wordt omschreven als een panter, gaf er de voorkeur aan naar Amsterdam te verhuizen.

Bailey – die ondanks zijn vijftien jaar al meetrainde bij Genk onder negentien – kwam afgelopen maand in het nieuws, omdat hij volgens Belgische media illegaal in België zou verblijven. Onderzoek van Ajax zou inmiddels echter hebben uitgewezen dat een overgang naar Nederland aan alle regels voldoet. Het verkrijgen van alle benodigde documenten kan echter nog weken in beslag nemen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil de transfer nog niet bevestigen. „Leon is een zeer interessante speler. En dat is het enige dat ik er vooralsnog over kwijt wil.”
"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience."
User avatar
Ajaciedjuh
 
Posts: 20716
Joined: Thu May 20, 2004 11:16 am

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Demosthenes » Wed Oct 30, 2013 8:25 am

Na zijn zestiende verjaardag (9 augustus 2013) probeerde Genk hem net als onder andere Manchester City, Chelsea, Liverpool, Juventus, Manchester United en Standard Luik vast te leggen.


KRC Genk heeft zijn zinnen gezet op de Jamaicaan Leon Bailey (op de foto aan de bal). Bailey is een linksvoetige spits van Phoenix All Stars Club, een Jamaicaans opleidingsproject van ene Craig Butler. Bailey voetbalt ruim één jaar bij Genk maar is nog niet aangesloten bij de club. Onlangs werd hij doorgeschoven naar de beloften.
Precies vandaag viert de jonge Jamaicaan zijn zestiende verjaardag. Alleen mag een speler jonger dan achttien jaar van buiten de Europese Unie volgens de FIFA-transferregels niet in de Europese Unie voetballen, tenzij aan bepaalde voorwaarden voldaan is. Als de speler zestien jaar is en een van de ouders woont en werkt in het betreffende land waar de speler actief is, dan kan het wel. De job van de ouder mag in dat geval niets met voetbal te maken hebben.

Verblijfsvergunning

Craig Butler is niet de vader van Bailey, maar wel zijn wettelijke voogd. Hij heeft sinds kort een baan in België die niets met voetbal te maken heeft, maar verblijft nu in Jamaica om een verblijfsvergunning te proberen vast te krijgen en nadien terug te keren naar België. Lukt dat niet, dan ziet het er niet goed uit voor Bailey en Genk. Zo werd FC Barcelona eerder al eens teruggefloten door de FIFA nadat het vijf jonge spelertjes uit Frankrijk, Zuid-Korea, Nigeria en Kameroen naar Spanje had gehaald.

http://www.hbvl.be/sport/voetbal/club/krcgenk/aid1433431/grijpt-krc-genk-naast-zestienjarige-jamaicaan.aspx

Die jonge spelers bij Barcelona zitten daar volgens mij nog steeds.
Nancy Isenberg in "White Trash": "Historical mythmaking is made possible only by forgetting".
Demosthenes
 
Posts: 7389
Joined: Sun Dec 02, 2007 8:17 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Marillion » Wed Oct 30, 2013 9:57 am

Ik ben wel benieuwd naar die Bailey. Net zo snel als veel van zijn sprintende landgenoten?
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 25936
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Duke » Wed Oct 30, 2013 10:09 am

Genk en Standard verwikkeld in louche affaire om jonge tester


Standard en Racing Genk lijken verwikkeld in een dubieuze affaire rond een Jamaicaanse voetballer. Het gaat om Leon Bailey, een 15-jarig talentje. Na een inval van de Arbeidsinspectie bij Genk verdwenen Bailey en zijn makelaar. Even later doken ze weer op bij Standard. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Zowel in februari als in mei van 2012 klopte Craig Butler, een Jamaicaanse voetbalmakelaar, aan bij Racing Genk met in zijn zog drie jonge testers. Genk raakte onder de indruk van de 15-jarige Leon Bailey en zette daarom een constructie op om alles te legaliseren.

Manager gekidnapt
Zolang Butler in België woonde, was er voor Genk geen vuiltje aan de lucht. De drie jongeren, Bailey en twee andere testers, kregen onderdak in een woning in As, bij Genk. Bailey ondertekende in Genk zelfs een ontwerpovereenkomst. Hij kreeg wel geen officieel profcontract, want dat kan pas vanaf zestien. Om zijn verhuis naar België te officialiseren, trok Butler naar Mexico, waar de man ook zaken deed. Daar krijgt het verhaal een duister kantje. Naar eigen zeggen is Butler daar overvallen, gekidnapt en voor dood achtergelaten in de woestijn. Vier maanden lang zorgde Genk voor drie minderjarigen die hier zonder ouders of voogd in ons land verbleven. "Een gezonde situatie was het niet, maar om te voorkomen dat ze op straat zouden rondlopen, zorgden wij ervoor dat ze naar school konden en dat ze bij ons trainden", zegt Gunter Jacob, technisch directeur van Racing Genk.

Platzak
Toen Butler uiteindelijk toch opnieuw in België neerstreek, bleek hij helemaal platzak. Genk hielp hem aan een job in het bedrijf van een van de sponsors. Butler kreeg dan wel een werkvergunning, een verblijfsvergunning werd hem tot tweemaal toe geweigerd. De Arbeidsinspectie kreeg lucht van de louche affaire en viel drie weken geleden binnen bij Genk. Bailey en zijn makelaar vertrokken daarop met de noorderzon richting... Luik. Standardvoorzitter Duchâtelet bevestigde intussen dat zij in onderhandeling zijn met Butler en Bailey graag onder contract zouden willen leggen. Een verhaal dat ongetwijfeld nog een staartje krijgt.

http://www.hln.be


KRC Genk herbergde illegaal Jamaicaans toptalent, Standard plukt speler weg

Enkele weken geleden is de arbeidsinspectie binnengevallen bij KRC Genk. De club had drie minderjarigen illegaal onderdak gegeven en ze waren actief bij de club. Daar zat met Leon Bailey een Jamaicaans toptalent tussen. De speler trekt nu naar... Standard.

De speler werd door Genk aangeboden door Craig Butler, een Jamaicaan met een dubieuze reputatie. Technisch directeur Gutnher Jacob reageerde in Het Belang van Limburg.

"In fe­bru­a­ri 2012 is But­ler een eer­ste keer bij ons ko­men aan­klop­pen. Hij had in Oos­ten­rijk een con­ces­sie­over­een­komst met een be­drijf in sport­ma­te­ri­a­len maar om­dat dat niet de ide­a­le af­zet­markt bleek, wil­de hij zijn ac­ti­vi­tei­ten over­bren­gen naar Ne­der­land of Bel­gië. Hij had een drie­tal jon­ge­ren bij zich, van wie hij de ou­der dan wel de wet­te­lij­ke voogd was. In mei is hij te­rug­ge­keerd en heb­ben we ge­zegd: Als je in Bel­gië woont is het voor ons oké als de kin­de­ren voor ons ko­men voet­bal­len", aldus Jacob.

Illegaal
De man was nadien echter vier maanden spoorloos in Mexico, waardoor Genk op de jongens lette. "Ei­gen­lijk komt het er­op neer dat wij van be­gin tot eind al­les heb­ben ge­pro­beerd om zijn si­tu­a­tie wet­te­lijk ge­re­geld te krij­gen. Dat werd wel erg dui­de­lijk toen we drie we­ken ge­le­den be­zoek kre­gen van de ar­beids­in­spec­tie."

"Toen heb­ben we open kaart ge­speeld. Wij heb­ben hen ge­zegd: Kijk, wij heb­ben hier een drie­tal gas­ten lo­pen die strikt ge­no­men il­le­gaal zijn in Bel­gië. Waar­op wij te ho­ren kre­gen: Die jon­gens mo­gen jul­lie niet op­van­gen. Dat is jul­lie taak niet als club. (Stil­te) Dat is ge­mak­ke­lijk ge­zegd want je kunt die kin­de­ren niet zo­maar op straat zet­ten."

Standard
De man keerde nadien terug en woonde op een appartement in Limburg. Genk weigerde in te gaan om te participeren in zijn voetbalacademie in Jamaica, Standard wel. "Hij heeft ooit voor de ca­me­ra's ver­klaard dat Genk een par­ti­ci­pa­tie ge­no­men had in zijn aca­de­mie voor een gi­gan­tisch be­drag. Dat is ook nooit het ge­val ge­weest..."

"Standard neemt nu wél een par­ti­ci­pa­tie in die aca­de­mie. En zij gaan pro­be­ren de si­tu­a­tie van But­ler en zijn jon­gens wél ge­re­gu­la­ri­seerd te krij­gen. Het ging hun zo­ge­zegd niet om de aan­wer­ving van Le­on. (Fijn­tjes) Waar­op ik voor­stel­de: Oké, dan zul­len wij ons wel lou­ter om Le­on ont­fer­men. Ja nee, zo nu ook weer niet, luid­de het ant­woord. Ja, dan weet je het wel."

Jacob erkent dat Genk in de fout is gegaan, maar pleit verzachtende omstandigheden. "We heb­ben ge­pro­beerd om dat niet te doen. We heb­ben net ge­pro­beerd om een il­le­ga­le si­tu­a­tie op te los­sen. Dat moet toch al­tijd de be­doe­ling zijn, hè."

www.voetbalnieuws.be

Een bijzonder verhaal weer. Ben benieuwd of Ajax nu gaat investeren in een voetbalacademie in Jamaica.
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali
User avatar
Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
 
Posts: 31358
Joined: Mon Apr 19, 2004 10:09 am

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Marillion » Wed Oct 30, 2013 10:23 am

Klinkt als een duister zaakje inderdaad. Een makelaar die met een paar tieners Europa intrekt om ergens geld los te krijgen.
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 25936
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Oscarito » Wed Oct 30, 2013 10:38 am

Verschillende Engelse clubs hebben hem links laten liggen omdat ze totaal niks met die Butler te maken wilden hebben. Dat zegt genoeg lijkt me. Die kerel liegt en bedriegt erop los. Niet voor niks is hij ook in Jamaica een aantal maanden geschorst geweest. Niet dat het Ajax iets uitmaakt, als ze een talentje binnen kunnen halen doen ze dat.

Bailey zelf is wel een groot talent, heel snel met zeer goede technische kwaliteiten. En scorend vermogen!
Geen typische 9 maar iemand die vaak uitwijkt naar de flanken en van daaruit een actie inzet.
User avatar
Oscarito
 
Posts: 1003
Joined: Sat Mar 29, 2008 9:44 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby 999 » Wed Oct 30, 2013 10:47 am

Niet aan beginnen lijkt me ...
User avatar
999
 
Posts: 47454
Joined: Thu Sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Marillion » Wed Oct 30, 2013 11:05 am

Lastig te beoordelen. Als ik zo'n verhaal lees is mijn eerste reactie inderdaad om er van weg te blijven. Maar de wereld van de voetbalmakelaars is sowieso niet de mijne.

Je zult je als club in ieder geval aan de regels moeten houden. Maar wat doe je wanneer een transactie daar volledig binnen blijft en je een groot talent kunt contracteren? Moet je dan alsnog geen zaken doen vanwege de reputatie van een zaakwaarnemer? En hoe ga je per geval bepalen waar die grens ligt?
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 25936
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby 999 » Wed Oct 30, 2013 11:23 am

Marillion wrote:Lastig te beoordelen. Als ik zo'n verhaal lees is mijn eerste reactie inderdaad om er van weg te blijven. Maar de wereld van de voetbalmakelaars is sowieso niet de mijne.

Je zult je als club in ieder geval aan de regels moeten houden. Maar wat doe je wanneer een transactie daar volledig binnen blijft en je een groot talent kunt contracteren? Moet je dan alsnog geen zaken doen vanwege de reputatie van een zaakwaarnemer? En hoe ga je per geval bepalen waar die grens ligt?


Wat zou jij doen als in jou " normale " leven zoiets zou gebeuren.Ik bedoel je koopt een op zich leuk huis alleen de reputatie van de makelaar is niet al te best.Ergo, als je het zo leest, op het criminele af ...

Gewoon niet aan beginnen lijkt me ... Als dit echt een supertalentje zou zijn dan was hij allang ergens anders onder te pannen geweest, Engeland etc. of zo ... Nog niet zo lang geleden was er over dit en andere verkeerde zaken in het belgisch voetbal een docu over te zien op de TV.
User avatar
999
 
Posts: 47454
Joined: Thu Sep 25, 2003 6:53 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Ajaciedjuh » Wed Oct 30, 2013 11:32 am

Oscarito wrote:Verschillende Engelse clubs hebben hem links laten liggen omdat ze totaal niks met die Butler te maken wilden hebben. Dat zegt genoeg lijkt me. Die kerel liegt en bedriegt erop los. Niet voor niks is hij ook in Jamaica een aantal maanden geschorst geweest. Niet dat het Ajax iets uitmaakt, als ze een talentje binnen kunnen halen doen ze dat.

Bailey zelf is wel een groot talent, heel snel met zeer goede technische kwaliteiten. En scorend vermogen!
Geen typische 9 maar iemand die vaak uitwijkt naar de flanken en van daaruit een actie inzet.

Past goed bij het trechtervoetbal. :666.gif:
"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience."
User avatar
Ajaciedjuh
 
Posts: 20716
Joined: Thu May 20, 2004 11:16 am

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Marillion » Wed Oct 30, 2013 11:39 am

Dat is dus best een lastige vraag. Kijk, makelaars zijn gemiddeld genomen sowieso niet mijn type mensen. Echter, als ik een huis wil kopen gaat het mij in eerste instantie niet om de makelaar maar om dat huis. Als ik dan een volledig legale transactie kan sluiten. Waarom zou ik dan dat huis niet kopen? Ik moet misschien wat extra opletten. Zou misschien bij vergelijkbaar aanbod liever zaken doen met een andere partij. Maar ik weet niet of ik het huis zou laten lopen vanwege de reputatie van een makelaar. Zolang de transactie maar legaal is en ik daar dus niet mee in de problemen kom.

Als het gaat om voetbalmakelaars heb ik sowieso het idee dat ik met de meeste van die types liever niet in het café zit. De vraag of je wel of niet zaken met iemand doet ligt dan denk ik bij de vraag of hij over een geldige licentie beschikt en of ik een legale en rechtsgeldige overeenkomst kan sluiten.

Als het klopt wat Oscarito zegt is het in ieder geval zaak om heel scherp op te letten. Misschien zou mijn conclusie wel zijn dat je inderdaad geen zaken wil doen. Maar als die man een geldige licentie heeft en alle contracten en randzaken in orde zijn. Doe je dan geen zaken op basis van een slechte reputatie?
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 25936
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Oscarito » Wed Oct 30, 2013 11:56 am

Marillion wrote:Dat is dus best een lastige vraag. Kijk, makelaars zijn gemiddeld genomen sowieso niet mijn type mensen. Echter, als ik een huis wil kopen gaat het mij in eerste instantie niet om de makelaar maar om dat huis. Als ik dan een volledig legale transactie kan sluiten. Waarom zou ik dan dat huis niet kopen? Ik moet misschien wat extra opletten. Zou misschien bij vergelijkbaar aanbod liever zaken doen met een andere partij. Maar ik weet niet of ik het huis zou laten lopen vanwege de reputatie van een makelaar. Zolang de transactie maar legaal is en ik daar dus niet mee in de problemen kom.

Als het gaat om voetbalmakelaars heb ik sowieso het idee dat ik met de meeste van die types liever niet in het café zit. De vraag of je wel of niet zaken met iemand doet ligt dan denk ik bij de vraag of hij over een geldige licentie beschikt en of ik een legale en rechtsgeldige overeenkomst kan sluiten.

Als het klopt wat Oscarito zegt is het in ieder geval zaak om heel scherp op te letten. Misschien zou mijn conclusie wel zijn dat je inderdaad geen zaken wil doen. Maar als die man een geldige licentie heeft en alle contracten en randzaken in orde zijn. Doe je dan geen zaken op basis van een slechte reputatie?

Het gros van de makelaars zijn gewoon aimabele mensen waar je prima een praatje mee kunt maken. Het zijn ook niet mijn mensen maar ze worden wel erg vaak als keiharde criminelen neergezet.

Ik zie ze ook niet anders als bijvoorbeeld advocaten en directeuren bij grote/kleine bedrijven. Zolang de transactie legaal is mag het... nou zijn er wel heel veel omwegen om de transactie legaal te maken. En als ze denken dat ze niet worden gepakt en er beter van kunnen worden maakt bijna iedereen die deal. Als er vaak ook nog een beetje meer geld is bemoeid dan al helemaal.
User avatar
Oscarito
 
Posts: 1003
Joined: Sat Mar 29, 2008 9:44 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Marillion » Wed Oct 30, 2013 12:04 pm

Oscarito wrote:Ik zie ze ook niet anders als bijvoorbeeld advocaten en directeuren bij grote/kleine bedrijven. Zolang de transactie legaal is mag het... nou zijn er wel heel veel omwegen om de transactie legaal te maken. En als ze denken dat ze niet worden gepakt en er beter van kunnen worden maakt bijna iedereen die deal. Als er vaak ook nog een beetje meer geld is bemoeid dan al helemaal.


Dat is dus wat mij betreft een lastig verhaal. Als een makelaar via allerlei al dan niet duistere omwegen een legale constructie heeft. Moet je dan als club toch geen zaken doen?

Kijk, Ajax moet zich wat mij betreft sowieso aan de reglementen houden. En ik hou er ook wel van als de club zich een beetje deftig weet te gedragen. Maar we moeten ook niet roomser dan de paus zijn. Het is denk ik lastig om die grens te bepalen. Zal per geval bekeken moeten worden.
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 25936
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby LucaS » Wed Oct 30, 2013 5:37 pm

Ajax is op dit moment niet zo kritisch denk ik. We hebben ook niet zo lang geleden die speler met dat wurgcontract van 20 jaar bij zijn makelaar vastgelegd.
“The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it.”
― Neil deGrasse Tyson
User avatar
LucaS
 
Posts: 49813
Joined: Tue Mar 09, 2004 1:13 pm
Location: Amsterdam

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Peter » Tue Nov 12, 2013 8:53 pm

Is die Bailey nu al binnen of gaat 'ie toch elders heen?
User avatar
Peter
Site Admin & Toto winner WC 2006, EC 2008
 
Posts: 42479
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:08 am

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Yopi » Tue Nov 26, 2013 11:20 am

Craig Butler, zijn zoon (?) Kyle en Leon Bailey bij Ajax:

http://www.thereggaeboyz.com/forum/ubbt ... /1/fpart/1

Die Butler lijkt me een griezel. Moet je met zo iemand in zee gaan?
Yopi
Erelid
 
Posts: 13144
Joined: Sun Jan 06, 2013 2:25 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Arthur » Tue Nov 26, 2013 12:16 pm

Het feit dat hij zo'n lap tekst typt zonder door te hebben dat zijn caps lock aanstaat is wat mij betreft al voldoende om hem de deur te wijzen.
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
User avatar
Arthur
 
Posts: 9901
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:43 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Marillion » Tue Nov 26, 2013 12:45 pm

Meer dan die foto's heb ik voorlopig nog niet gezien. Oftewel, voor zover ik weet is er nog niets rond als het gaat over de komst van die jongens naar Ajax.
Nil volentibus arduum
User avatar
Marillion
Site Admin
 
Posts: 25936
Joined: Fri Sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Yopi » Tue Nov 26, 2013 12:54 pm

Ze hebben een bezoek gebracht aan de Toekomst. Of daar iets uitgekomen is?

Kan haast niet. Regeltechnisch gezien. Butler is een blaaskaak.
Yopi
Erelid
 
Posts: 13144
Joined: Sun Jan 06, 2013 2:25 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Rachid » Wed Nov 27, 2013 9:43 pm

Arthur wrote:Het feit dat hij zo'n lap tekst typt zonder door te hebben dat zijn caps lock aanstaat is wat mij betreft al voldoende om hem de deur te wijzen.:rofl.gif:
Interviewer: Frank, you have long hair. Does that make you a woman?
Zappa: You have a wooden leg. Does that make you a table?
User avatar
Rachid
 
Posts: 381
Joined: Thu Feb 14, 2008 3:07 pm
Location: Hilversum

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Yopi » Thu Dec 12, 2013 1:04 pm

Andries Ulderink namens Ajax in Jamaica.

http://www.thereggaeboyz.com/forum/ubbt ... /0/fpart/1
Yopi
Erelid
 
Posts: 13144
Joined: Sun Jan 06, 2013 2:25 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Demosthenes » Fri Dec 13, 2013 8:45 am

Ulderink, was hem vergeten, het bericht is elf maanden oud, maar hij scout in België en Frankrijk volgens onderstaand bericht, ik neem aan dat Leyder via hem is gekomen. De link geeft ook aan dat Craig Butler, ik neem aan via België, betrokken is bij het bezoek aan Jamaica

Andries Ulderink gaat als scout van Ajax aan de slag. De 43-jarige oefenmeester was even werkloos na het faillissement van AGOVV Apeldoorn. Ulderink gaat zich vooral concentreren op Belgische talenten. Hij zal ook regelmatig wedstrijden in Frankrijk bezoeken. Ulderink is een goede bekende van Marc Overmars, de huidige directeur voetbalzaken van Ajax. Ze werkten samen bij Go Ahead Eagles, waar Ulderink hoofdtrainer was en Overmars technisch directeur.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10788/Eredivisie/article/detail/3385698/2013/01/30/AGOVV-trainer-Ulderink-als-scout-Ajax-aan-de-slag.dhtml

Craig Butler is wel een Ajaxkenner (zie link van Yopi) Rickgard = Rijkaard!

Well if you were as informed as you gentlem,en often claim to be youd know Rickgard is not a part of the current Ajax set up and coaching staff. Ronald Deboar anmd Andries Ulderink are.. Id like to see just how many clubs or academies have been able to get coaches and former top internationals like Bryan Roy , Ronald Deboer, Andries Ulderink etc.


Dat een Jamaicaan mijn geheugen moet opfrissen, was helemaal vergeten dat Ulderink een topinternational was. Is bekend of die Bailey al bij Ajax heeft getekend? Volgens http://ajax.netwerk.to/forums/HTML/forum7/1173-95.php lijkt het alemaal rond, maar ik heb er verder niets over gelezen.
Nancy Isenberg in "White Trash": "Historical mythmaking is made possible only by forgetting".
Demosthenes
 
Posts: 7389
Joined: Sun Dec 02, 2007 8:17 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Oscarito » Tue Dec 24, 2013 3:28 pm

Ajax Rules wrote:
DelToro wrote:Maar waarom gaan ze dan wel in zee met die Jamaicaan? Daar hebben ze t nota bene zelf opgezocht. Net als eerder met Meleg.

Voor toptalenten lijken ze fus wel een uitzondering te maken.


Dat gaat om de ingaande stroom, en niet om de uitgaande stroom. Lijkt me dus een appel en peren-verhaal. Die Jamaicaan brengt spelers niet bij Chelsea onder, maar juist bij Ajax. Dus hij gelooft kennelijk wel in het Ajax-verhaal.

Ik neem aan dat wanneer die spelers eenmaal bij Ajax spelen (en dan automatisch hun eerste contract hebben getekend tegen voor Ajax acceptabele voorwaarden), deze spelers hetzelfde worden benaderd als de andere spelers.

Hahahahahahahahaha :drecul.gif:

Vandaar dat hij overal met ze is gaan leuren, ja echt overal. Het is dat de thuissituatie heel onduidelijk is, ze heel veel eisen stellen, die stiefpa zo gek als een deur is en het voor velen(bijna iedereen) wettelijk zo goed als onmogelijk is om Bailey binnen te halen dat die niet al in Engeland zit. Het Ajax verhaal kan 'm gestolen worden, nu ziet ie vooral kansen voor zijn academie.

Raymon wrote:Ik betwijfel of Ajax mag weigeren met een gelicensieerd zaakwaarnemer te praten.

Dat mag volgens mij wel maar dan help je jezelf niet en duren onderhandelingen enorm lang omdat er een tussenpersoon bij moet komen. En in de meeste gevallen zal de zaakwaarnemer dan automatisch een andere club aanbevelen aan de speler. Leuk voor de prutsers die toch nergens naartoe kunnen maar bij de toptalenten moet je dat niet doen.
User avatar
Oscarito
 
Posts: 1003
Joined: Sat Mar 29, 2008 9:44 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby Yopi » Tue Dec 24, 2013 3:31 pm

Ken je die Butler, Oscarito?
Yopi
Erelid
 
Posts: 13144
Joined: Sun Jan 06, 2013 2:25 pm

Re: Komen en gaan van talenten

Postby wimpey » Tue Dec 24, 2013 3:42 pm

Yopi wrote:Ken je die Butler, Oscarito?


Oscar praat Bailey naar psv... :smallgrin.gif:

Bailey (schijnt echt een toptalent te zijn) komt niet naar Ajax. Werkvergunning...

Voor Raiola geldt hetzelfde als voor Endt: hij heeft een facilitaire functie. Het draait om Kishna, niet om hem.

Nou zou Raiola kunnen stellen dat Ajax voor Kishna ook een facilitaire functie heeft... :smallgrin.gif: Maar ik heb dus de indruk dat de familie Kishna die man op het matje heeft geroepen. Ajax kan die jongen 3-4 jaar enorm helpen. Daarna is Raiola aan de beurt om hem op een ander vlak te helpen.

Prima dat de club dat de speler (en directe omgeving) en z'n agent duidelijk probeert te maken. Je legt de bal bij de speler neer: kies je voor het verhaal van de club of voor het verhaal van je agent.
wimpey
 
Posts: 39079
Joined: Fri Sep 26, 2003 9:12 pm

Next

Return to De Jeugd

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

ogame oyna